Emotivna poruka: Ketrin Zita Džouns čestitala je godišnjicu braka suprugu Majklu Daglasu uz prvu zajedničku fotografiju

Vesti 19.11.2023 17:35 0

Prelepa Ketrin Zita Džouns je emotivnom objavom na društvenim mrežama svom suprugu Majklu Daglasu poželela srećnu godišnjicu braka.

ketrin zita džons

Shutterstock

Poznati holivudski par je u braku od 2000. godine, a fotografijama koje je objavila na Instagramu glumica je objedinila njihove srećne bračne trenutke. Bila je to prilika da emotivna Ketrin s pratiocima na Instagramu podeli neke bitne trenutke iz njihovog života.

Objavila je nekoliko fotografija s njihovog venčanja u hotelu „The Plaza“ u Njujorku pre 23 godine. I danas se njihovo venčanje smatra jednim od najraskošnijih i procenjeno je da je koštalo između 1,5 i 2 miliona dolara. Daglas je još tada izjavio kako će njegova supruga dobiti sve što poželi, a među ostalim željama bila je i venčanica presvučena satenom i ukrašena ručno ušivenim dijamantima dizajnera Kristijana Lakroa.

 

 

Proslavljena glumica pokazala je i kako je izgledao prvi susret sa suprugom. Par se prvi put susreo na filmskom festivalu u Francuskoj 1996. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melani Grifit, koji su tada bili par. Daglas je već te večeri glumici rekao da će on biti otac njene dece, ali iako se to lepoj Ketrin tada nije svidelo te ga je otkačila, čini se da je glumac ipak bio u pravu!

„Dragi Majkl, tvoja Nobelova nagrada za mir čeka. Volim te... od tvoje drage žene, dobitnice zlatne Medalje časti“, napisala je Ketrin u slavljeničkoj objavi na Instagramu.

Bonus video:

 

@najzena.rs A vi? Pišite nam u komentarima 👇🏻👇🏻👇🏻 #fypシ゚viral #fyf #fypシ #žena #najžena #anketa ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading