Efektno izdanje: Princeza od Velsa, Kejt Midlton u ljubičastom odelu zasenila prisutne, a ovim je odala počast princezi Dajani

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 15:59 0

Britanska miljenica postala je domaćin Nacionalnog simpozijuma Shaping Us u Muzej dizajna u Londonu i tim povodom zablistala u efektnom odelu

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton, koja je u januaru pokrenula zdravstvenu kampanju "Shaping Us", zapanjila je prisutne u ljubičastom odelu dizajnerke Emilije Vikstead koje je već ranije nosila. 

Efektne ljubičaste boje, ističe se strukiranim sakoom na dvoredno kopče i odgovarajućim pantalonama elegantnog izgleda, a svoju premijeru imao je u sklopu kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. godine.

Odabirom visećih, dijamantskih minđuša suptilno je odala počast princezi Dajani, a od obuće ponela je već vviđene salonke u špic, od brušene kože mornarski plave boje i sa potpisom dizajnera Gianvita Rossija.

 

 

Ovo efektno odelo Kejt je poslednji put nosila u septembru 2021. godine, prilikom obilaska zoološkog vrta Magee Campusa u sklopu Sveučilišta Ulster sa princom Vilijamom.

 

 

Dizajn pantalona klasičnog kroja i visokog struka i odgovarajućeg sakoa dvorednog kopčanja svoje omiljene dizajnerke tada je kombinovala uz crnu dolčevitu i zaokružila tamnoljubičastim salonkama brenda Emmy London, minđušama Liv Thurlwell i torbicom brenda Jaeger London.

 

@najzena.rs A vi? Pišite nam u komentarima 👇🏻👇🏻👇🏻 #fypシ゚viral #fyf #fypシ #žena #najžena #anketa ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading