Na vrhuncu slave živeo samo na jednoj banani: Robi Vilijams otkrio sa čime se bori celog života

Vesti 05.11.2023 13:15 0

Uskoro na Netfliks stiže dokumentarac o Robiju Vilijamsu, a slavni pevač tim povodom je govorio za strane medije o trenucima najveće slave.

robi

Profimedia

Naime, on je otkrio da je u trenucima najveće slave imao teški poremećaj ihrane, pa je govorio i o borbi sa anoreksijom.

Robi je priznao kako je izgubio više od 12 kilograma u kratkom vremenu i to zahvaljujući leku za dijabetičare, koji mnogi koriste za mršavljenje.

"Čim dobijem nekoliko kilograma, to je strašno loše za moje zdravlje. Imam osećaj da ću poludeti", rekao je.

On se gotovo rasplakao kada je otkrio da je njegov novi dokumentarni film o Netfliksu bio traumatičan za snimanje jer je bio primoran da ponovo proživljava svoje bitke.

"Na vrhuncu karijere živio sam od jedne banane dnevno, odnosno samo 90 kalorija. Mene poremećaj ishrane prati ceo život, to je ustvari neka mešavina svih poremećaja", naveo je.

Robi je bio poznat po svom "divljem" načinu života dugi niz godina, uključujući burne romanse sa pop divama Nikol Eplton i Geri Halivel. Pevaču su dijagnosticirani poremećaj pažnje kao i telesna dismorfija.

 

 

 

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading