"Šta si uradila sa licem?": Kajli Džener na meti kritika, u fokusu njene "iskrivljene" usne

Olja Jelić Vesti 14.11.2023 21:42 0

Nakon nedavnog pojavljivanja Kajli Džener na crvenom tepihu na društvenim mrežama je pokrenuta rasprava o njenim estetskim zahvatima, a posebno filerima u usnama zbog kojih su mnogima delovale iskrivljeno

Kajli Džener

EPA

Rijaliti zvezda Kajli Džener prisustvovala je dodeli nagrada Wall Street Journal Innovators u Njujorku prošle sedmice, obukavši crnu haljinu sastavljenu od sjajnog crnog gornjeg dela i suknje koja se vukla za njom.

Međutim, brojnim korisnicima na Redditu su pažnju privukle njene usne koje deluju iskrivljeno, što je podstaklo dalje glasine o njenim hirurškim zahvatima. Uprkos tome što je priznala da je u prošlosti imala filere za usne, Kajli se i dalje se suočava sa kritikama onih koji su "užasnuti" njenim usnama.

 

 

Na forumu posvećenom porodici Kardašijan Džener korisnici su raspravljali o njenom izgledu, a posebno usnama koje izgledaju "čudno" ili "iskrivljeno", kako je jedan napisao.

"Gornja usna je užasna", "Uradila je nešto novo na svom licu kako bi izgledala ovako pokvareno", "Plastična hirurgija može izazvati toliko različitih komplikacija", glasili su samo neki od komentara na njene usne.

Na još jednom snimku sa istog događaja objavljenom na Tviteru može se videti Kajli dok govori za Hollywood Reporter, a njene usne su vidno iskrivljene.

 

 

Tokom ranijeg intervjua za časopis Wall Street Journal, tvedila je da "nikada" nije povećavala usne, što je odgovor na prethodne glasine oko njenog izgleda. U početku je poricala da je stavljala filere za usne, ali je kasnije otkrila da ipak jeste i izrazila kajanje što nije bila iskrena o tome od početka.

Nakon sedam godina, tvrdi da su jedine kozmetički zahvati koje je uradila su fileri za usne i povećanje grudi.

 

@najzena.rs Šta mislite o nošenju veštačkih trepavica na radnom mestu? #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading