Kajli Džener dobitnica prestižne nagrade: Milijarderka u maksi suknji i sjajnom korsetu bacila Njujork pod noge

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 13:44 0

Nedugo nakon predstavljanja svog novog poslovnog poduhvata, modnog brenda Khy, Kajli Džener za isti je nagrađena u Njujorku

Kajli Džener

Profimedia

Novo izdanje nagrada Innovator Awards magazina Wall Street Journal održano je u Njujorku, a jednom od glavnih zvezdi dodele postala je 26- godišnja Kajli Džener.

Bjuti mogul i članica jedne od najpoznatijih rijaliti porodica na svetu na sinoćnjoj dodeli osvojila je nagradu za modni brend Khy, čija je prva kolekcija u znaku veštačke kože upravo lansirana u prodaju.

Priznanje za brend primila je u prilagođenom kompletu sa potpisom brenda Salvatore Ferragamo. Reč je o kombinaciji sjajnog korseta sa efektnim detaljem proreza na boku i smeđe suknje maksi kroja koju je nosila uz raspuštenu, blago talasastu kosu i par zlatnih minđuša.

Na spomenutoj dodeli, u crnom odelu italijanskog dvojca Dolce & Gabbana, pojavio se i glumac Timoti Šalame koji se poslednjih meseci povezuje sa Kajli.

Ipak, holivudska zvezda na crvenom tepihu pozirao je sa rediteljem Martinom Skorsezom u čijoj reklami za Chanel snimljenoj na ulicama Njujorka nastupa upravo on.

 

@najzena.rs Njen autfit košta 1000e‼️😱 Koliko je koštao tvoj današnji autfit? Piši nam u komentarima 👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyp #srbija #outfit #outfitideas #outfitinspiration #fashion #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading