Ni ona nije odolela bobu: Eva Longorija oduševila novim imidžom, frizura koja "skida" godine joj brutalno stoji

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 11:45 0

Chanel je ove nedelje organizovao Academy Women's Luncheon, a to je bila idealna prilika za omiljenu "domaćicu" da pokaže svoj novi imidž

Eva Longorija

Profimedia

Na popodnevnom druženju u Los Anđelesu okupilo se zvezdano društvo, a ovo je bila i idealna prilika da se proslavi konačni kraj štrajka glumačkog sindikata, koji je trajao više od tri meseca.

Kako je javnosti objasnila predsednica glumačkog sindikata SAG-AFTRA Fran Drešer, postignut je sporazum koji, između ostaloga, uključuje povećanje minimalne nadnice, ali i poseban honorar za reprize i učestvovanje u svim projektima koji se prikazuju na streaming servisima.

Jedna od zvanica na tom druženju je posebno privukla pažnju. Reč je o 48-godišnjoj Evi Longoriji koja je ovu priliku iskoristila i kako bi se pohvalila novom frizurom koja joj tako dobro stoji.

Iako je već neko vreme nosila dužu kosu, koju je u većini slučajeva nosila podignutu od lica ili bi je pustila da u talasima pada niz ramena, odlučila se na rez koji se u njenom slučaju pokazao savršenim.

Eva Longorija skratila je kosu na duži bob koji itekako laska holivudskoj lepotici i "skida" godine.

U poslednjih nekoliko godina vladavina boba jednostavno ne jenjava, a Eva Longorija se, po uzoru na svoje slavne koleginice, odlučila za elegantni, ravno ošišani, tzv. blunt bob.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading