Bob frizura zahteva redovno održavanje: Evo kako da je stilizujete tako da je toplota ne ošteti, caka je u ovome

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 14:58 0

Tanka kosa ošišana u bob može se lako stilizovati pomoću fena i pegle tako da je toplota ne ošteti.

Bob frizura

Printscreen/Instagram

Kratka frizura, tj bob zahteva redovno održavanje, ali je poznato da visoke temperature koje razvijaju fen i "pegla" oštećuju kosu.

Zato je važno da ih koristite kratko i vešto. Odličan primer za to daje Poli Sejer koju na Instagramu prati skoro 200.000 ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polly Sayer (@pollyvsayer)

 

Ova nežna plavuša je nedavno ponovo odlučila da skrati kosu na bob i bori se sa tankom, ravnom kosom. Njen glavni saveznik je sprej za volumen i teksturu koji obilno koristi. 

Zatim napravi razdeljak na sredini i osuši kosu fenom ne koristeći bilo kakve četke. Prvo je stilizuje prstima, a onda je vreme da ugreje "peglu".Njen postupak je vrlo jednostavan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polly Sayer (@pollyvsayer)

 

Pramenove uz lice ona kratko uvije na unutra, a one dalje od lica prelomi malo na spolja i time dobija posebnu dinamiku koju obična ravna kosa ne bi imala.. Ako i vi imate tanku kosu, isprobajte trik što pre. 

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

 

Komentari (0)
Loading