Njihovi ljubavni životi su u centru pažnje: Šuška se da je Kevin Kostner osvojio Riz Vitesrpun, glumica se oglasila

Olja Jelić Vesti 10.11.2023 14:25 0

Ljubavni život glumice u centru je pažnje otkako je objavila da se razvodi od Džima Tota

Riz Viterspun

Shutterstock

Riz Viterspun Kevin Kostner nisu par uprkos glasinama koje kruže društvenim mrežama o potencijalnoj novoj romansi na holivudskoj sceni, potvrdio je Page Six.

 

 

"Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita", kazao je predstavnik glumice koja je po kratkom postupku odlučila da prekine takve priče. Nagađanja o tome da su dvoje glumaca u ljubavnoj vezi počela su da kruže u sredu, a obožavatelji su se pitali da li je istina da su 68-godišnja zvezda serije "Yellowstone" i 47-godišnja glumica našli utehu jedno u drugome nakon razvoda. Deo njih je bio sumnjičav, ali dobar deo ljudi bio je oduševljen.

 

 

Glasine o ljubavnom životu zvezde serije "Sweet Home Alabama" u centru su pažnje obožavatelja otkako je objavila da se razvodi od Džima Tota nakon 12 godina braka. Oskarom nagrađena glumica otkrila je u martu da su uprkos razvodu, uživali u puno prekrasnih godina zajedno te da idu napred sa dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem za sve što su zajedno stvorili.

Zahtev za razvod od bivšeg agenta za talente službeno je podnela otprilike nedelju dana kasnije. Roditelji su 11-godišnjeg sina Tenesija, a Riz je i mama ćerke Ave i sina Dikona koje je dobila u braku sa glumcem Rajanom Filipeom. Trebalo je samo mesec dana pa da kolaju priče kako se Riz viđa s Tomom Brejdijem nakon njegovog razvoda od Žizel Bundšen, ali oboje su potvrdili da se čak nikada nisu ni upoznali.

 

 

Kostner je u međuvremenu u septembru okončao svoju brutalnu brakorazvodnu bitku s bivšom suprugom Kristin Baumgartner. Nakon četiri meseca borbe, zvezda "Polja snova" pristao je dizajneriki torbica da plati više novca nego što je nalagao njihov predbračni ugovor.

"Kevin i Kristin došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rešenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak", objavili su njihovi predstavnici u zajedničkoj izjavi za Page Six u to vreme.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading