Evo koliko će Kevin Kostner mesečno plaćati supruzi: Tvrdila da je suma mala jer je luksuz u DNK njihove dece

Olja Jelić Vesti 02.09.2023 16:38 0

Kevinu Kostneru je, kako prenosi TMZ, naređeno da svojoj suprugi Kristin Baumgartner plaća 63.209 dolara mesečno na ime izdržavanja djece

Kevin Kostner

Profimedia

Kevinu Kostneru je, kako prenosi TMZ, naređeno da svojoj supruzi Kristin Baumgartner plaća 63.209 dolara mesečno na ime izdržavanja dece nakon duge i sporne pravne bitke.

Kevin Kostner

Shutterstock

 

Sudija iz Los Anđelesa koji je nadgledao slučaj je doneo odluku u petak, odobravajući glumčevu predloženu sumu, navodi TMZ. Tokom svog svedočenja na sudu, zvezda serije "Yellowstone" je navodno rekao da želi svoju imovinu prepustiti svojoj deci i insistirao da "ne krije novac od svoje žene."

Presuda je došla kao pobeda za glumca, kojem je naređeno u julu da plaća 129.755 dolara mesečno bivšoj dizajnerki torbica za njihovo troje dece - Kajdena, Hajes i Grejs.

Međutim, ranije ove sedmice, Kristin je podnela zahtev za povećanje tog iznosa na 175.057 dolara, rekavši da želi da njihova deca "uživaju u istom stilu života" s oba roditelja.

Tokom sudskog saslušanja u četvrtak na kojem se raspravljalo o njenom zahtevu, ona je smanjila tu cifru na 161.592 dolara nakon posljednje procene forenzičkog računovođe.

Ipak, ona je tvrdila da je luksuzni život "u ovom trenutku u DNK njihove dece".

Kristin je potom navela sve sportove kojima se tinejdžeri bave, kao i kuće koje porodica poseduje, tvrdeći da je njen motiv bio "mnogo više" od materijalnih stvari.

 

Komentari (0)
Loading