Ušao u istoriju: Glumac Džared Leto je prva osoba koja se popela na Empajer stejt bilding u Njujorku koji ima 102 sprata! (VIDEO)

Vesti 09.11.2023 21:35 0

Da bi proslavio početak turneje svog benda „Thirty Seconds To Mars“, glumac Džared Leto odlučio je da se upiše u istoriju tako što će se popeti na Empajer stejt bilding u Njujorku.

džared leto

Shutterstock

Oskarom nagrađen glumac je prva osoba koja se popela na vrh Empajer stejt bildinga u Njujorku koji ima 102 sprata.

"Uspeo sam, živ sam, stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam video svoju majku na prozoru 80. sprata i to je bilo lepo iznenađenje", rekao je 51-ogodišnji muzičar i glumac za „Today“ posle uspona.

"Neverovatno je gledati izlazak sunca iznad grada koji mi mnogo znači otkako sam dete. Kao dete želeo sam da budem umetnik, a Njujork je bio mesto gde si to postajao. Empajer stejt bilding je za mene uvek bio taj simbol. Kao što vidite, bilo je vrlo izazovno", dodao je.

 

 

Uprkos slavlju, Leto je priznao da je istorijski uspon bio malo teži nego što je očekivao. "Iskreno, bio sam više uzbuđen nego nervozan. Bilo je jako, jako teško. Bilo je puno teže nego što sam mislio da će biti", rekao je Leto.

Svetska turneja benda „Thirty Seconds To Mars“ trebalo bi da počne u Južnoj Americi 15. marta, nakon čega odlazi u Evropu i Severnu Ameriku, a završiće se na Novom Zelandu.

Komentari (0)
Loading