Zlatni detalji u kuhinji oduševili fanove: Hejli Biber otvorila vrata raskošne vile od 20 miliona dolara i pokazala kakva je domaćica

Olja Jelić Vesti 09.11.2023 14:47 0

Hejli Biber sa fanovima je podelila kadrove iz svoje prelepe kuhinje

Hejli Biber

Printscreen/Youtube

Hejli Biber objavila je video na Jutjubu gde je pokazala jednu od svojih omiljenih prostorija u kući, koja se nalazi u vili od 20 miliona dolara na Beverli Hilsu koju deli sa suprugom Džastinom Biberom.

„Videla sam mnogo komentara o obilasku kuhinje, tako da ćemo to danas da uradimo“, rekla je Hejli na početku videa.

U okviru turneje pokazala je dva umetnička dela u zlatnim ramovima, za koje je otkrila da ih je napravio njen suprug kanadski hitmejker. Jedna je sadržala frazu „Imam mleko“, dok je druga pisala „Kuhinja“.

„Sviđa mi se priča iza slika, jer su bili u drugom delu kuće, bili su jednostavni, na njima nije pisalo. A onda je moj muž odlučio da ih sam ispiše, za šta sam mislila da je zaista, zaista zabavno", objasnila je ona.

 

 

„Od tada su tamo“, ponosno je dodala. Hejli je objasnila da je lično nadgledala dizajn kuhinje.

„Bila sam u velikoj meri uključena u dizajn kuće uopšte, ali još više kuhinje, jer je to prostor u kom provodim mnogo vremena“, podelila je ona.

„Volim da se povezujem uz hranu, tako da se osećam kao da provodimo mnogo vremena u kuhinji", dodala je kasnije.

Hejli je takođe podelila niz svojih kuhinjskih uređaja, uključujući čajnik od 165 dolara, dasku za sečenje od 199 dolara i još neke uređaje.

Dok je pokazivala svoj dom, Hejli je nosila plavi top koji je pokazivao njen zategnut stomak, plave farmerke i veliku ogrlicu sa slovom „B“ kao znak za njeno prezime.

U ruci je držala veliku kameru za snimanje, a u drugoj kafu, dok je dokumentovala sve različite karakteristike svoje kuhinje. Hejli je počela turu pokazajući na svoj šporet i rernu, opisujući taj deo kao omiljen. 

 

 


 
Komentari (0)
Loading