Mantil koji će poželeti svaka žena: Hejli Biber u najpoželjnijem modelu ove sezone

Olja Jelić Vesti 31.10.2023 18:18 0

Mogućnost kišnog mantila da se prilagodi različitim stilovima i prilikama čini kišni mantil omiljenim komadom u ormarima. Najjednostavnije kombinacije učini neodoljivo šik, a Hejli Biber poigrala se modelom kakav bismo rado imale u ormaru

Hejli Biber

Profimedia

Mogućnost kišnog mantila da se prilagodi različitim stilovima i prilikama čini kišni mantil omiljenim komadom u ormarima. Najjednostavnije kombinacije učini neodoljivo šik, a Hejli Biber poigrala se modelom kakav bismo rado imale u ormaru.

Prelazni period najčešće je puno kreativnih autfita u kojima se igramo slojevitošću. Modne igrice rado igra Hejli Biber koja svojim statusom it djevojke često inspiriše mnoge dame za kreiranje stajlinga, a to je učinila i juče, dok je šetala Los Anđelesom u upečatljivoj kombinaciji.

26-godišnja manekenka pokazala je svoje duge noge u crnoj mini haljini, ali zvezda ovog autfita nije mala crna haljina, već upečatljivi kratki kišni mantil.

Dramatični oversized mantil maslinaste boje zavezala je u struku, a kroj dao je kombinaciji vrlo urban i kul izgled. Ujednačenost proporcija postigla je visokim čizmama crne boje, a u istom stilu bila je i crna kožna torbica koju je nosila u ruci.

Kombinovanje golih nogu, visokih čizama i mantila u svetu mode nije retko, a Hejli oduvek voli da nosi ležerne, a kul kombinacije poput ove.

 

 

Komentari (0)
Loading