Završila u bolnici jer je popila previše vode: Glumica objašnjava zašto se to dogodilo i upozorava ljude da sobrate pažnju

Vesti 08.11.2023 21:43 0

Glumica Bruk Šilds otkriva da je završila na hitnoj nakon što je popila previše vode.

bruk

Shutterstock

Bruk Šilds doživela je epileptični napad. "Zbunila sam se odjednom i onda je nastupio napad", navela je Bruk i dodala "Pored mene je bio Bredli Kuper"

"Popila sam previše vode. Ona je preopteretila moj organizam", rekla je Šilds.

Lekari su naveli da je problem bio u tome što je glumica izbegavala dodavanje soli u svoju ishranu kako ne bi imala osećaj nadutosti. No ona ističe kako izbegava so jer tada izgleda natečeno pa mnogi misle da koristi botoks.

Takođe, ona navodi da se osećala dehidrirano i da ispijanje vode nema nikakve veze s željenim gubitkom kilograma. Šilds je objasnila da voli hranu i alkohol, ali da isto tako voli život i želi biti zdrava.

Inače, smanjen nivo natrijuma u plazmi naziva se hiponatremija, a uzrok može biti konzumiranje prekomerne količine vode. U slučaju Bruk, verovatno je došlo do preopterećenja organizma zbog nedostatka soli i naglo unete ogromne količine vode, koja je još i postojeću količinu soli "rastvorila". Za pravilno funkcionisanje organizma, potrebna je so i natrijum.

 

 

 

 

@najzena.rs Da li je ok da muškarac pita ženu koliko je partnera imala u prošlosti? #najzena #ljubav #muskozenskiodnosi #anketa #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading