Vidno iscrpljena na novim fotkama: Kortni Kardašijan uslikana po izlasku iz bolnice, sakrila umorno lice ispod naočara

Olja Jelić Vesti 08.11.2023 13:04 0

Kortni Kardašijan je viđena po izlasku iz bolnice nakon porođaja, sa svojim mužem Travisom Barkerom

Kortni i Travis napuštaju bolnicu

Profimedia

Kortni Kardašijan je viđena po izlasku iz bolnice nakon porođaja, sa svojim mužem Travisom Barkerom

Kortni je prošle nedelje rodila sina Rokija nakon kasnih komplikacija. U utorak su Kortni i Trevis viđeni po izlasku iz bolnice u Los Anđelesu.  Novi roditelji izgledali su iscrpljeno dok su ulazili u veliki crni automobil.  Njihov sin nije bio na vidiku zbog zatamnjenih stakala.

Pre Rokija, rijaliti zvezda je imala troje dece sa svojim bivšim mužem Skotom Dizikom, a Trevis takođe ima dvoje dece iz prethodnog braka sa Šanom Moakler.

Izvor blizak paru rekao je za Us Weekly da su "oboje uzbuđeni". Još jedan insajder pričao je za People o tome kako je Kortni bila „opterećena zbog dolaska njenog sina".

„Njena trudnoća je pred kraj dobila stresan obrt. Izvor je rekao: „Srećna je što sada može da prigrli svog dečaka. "Ona se oseća tako blagosloveno".

 

 

Kortnina trudnoća je postala stresna kada je početkom septembra otišla u hitnu pomoć na operaciju fetusa. Na emotivnom crno-belom snimku, pokazala je svoju ruku, kojoj je cev virila iz kože dok je držala Travisovu ruku.

U naslovu, Kortni je rekla: „Zauvek ću biti zahvalna neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svom mužu koji je prekinuo turneju da bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se o meni posle".

 

 

„Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može početi da razume taj osećaj straha.

Ona je zaključila: „Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema majkama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne". 

Završila je time da je zahvalna što je napušta bolnicu sa zdravom bebom i da je to prava sreća. 

 


 

 

Komentari (0)
Loading