Kortni Kardašijan ima neobična pravila za decu: Zbog toga ih smatraju najnemirnijim od 13 unučadi poznate bake Kris Džener

Vesti 07.11.2023 21:18 0

Poznata rijaliti zvezda Kortni Kardašijan nedavno je rodila četvrto dete. Ona je dobila sina sa suprugom Travisom Barkerom. Kortni je poznata po tome što ima neobična pravila koja njena deca moraju da poštuju.

kortni kardašijan

Printscreen/Instagram

Kortni Kardašijan (44) ima troje dece sa bivšim partnerom. Potom se udala za bubnjara Travisa u Italiji prošlog maja, a par je iskreno podelio svoju borbu sa neplodnošću u porodičnom rijalitiju Kardašijanovih. Ali nakon više neuspešnih vantelesnih oplodnji, dobili su sina.

Deca se oblače kako žele

Kortnina deca su poznata po tome što su pomalo divlja, odnosno najnemirnija od 13 unučadi Kris Džener, zahvaljujući njenom holističkom roditeljstvu i blagim kaznama. I dok je sestre kritikuju zbog ponašanja njene dece – Kloi čak nije dozvolila svojoj ćerki da prenoći u Kortninoj kući – majka četvoro dece čvrsto stoji pri svom holističkom roditeljskom pristupu. To neguje i u dizajnu svoje vile u Kaliforniji. Izjavila je da želi da dom podstakne „osećaj čuda i otkrića“ kod njene dece. Kortni deci dozvoljava da sama biraju svoju odeću čim postanu dovoljno stari, kako bi podstakla kod njih samoizražavanje i nezavisnost.

„Uvek sam osećala potrebu da dozvolim deci da budu ono što jesu, da im dam alate koji su im potrebni, strukturu i sigurnost kao roditelj, ali da ih ne oblikujem u bilo kakav ideal“, rekla je Kortni.

Sami smišljaju rođendanske zabave

Rođendani su velika stvar u porodici Kardašijan – vreme kada se organizuju raskošne zabave u ogromnim baštama i pozovu svi važni prijatelji. Dva Kortnina sina su rođena na isti dan, 14. decembra. Ona je to opisala kao „jedan od najboljih dana u mom životu, dva puta i zauvek“. Braća su imala rođendanske zabave na temu vanzemaljaca i superheroja sve do prošle godine, kada se jedan od njih odlučio za zabavu u restoranu u Kaliforniji. Za 11. rođendan ćerke Penelope, Kortni je nju i šest drugarica odvela na Havaje na putovanje za devojčice. Prošle godine su organizovale zabavu sa ružičastom temom i prenoćište u svojoj bašti, zajedno sa toboganima, krevetima na otvorenom i bioskopom.

„Volim da dopuštam deci da sami odluče kako će proslaviti svoje rođendane“, rekla je Kortni. „Penelope mi je rekla sve svoje ideje i ja sam joj pomogla da ih oživi.

Obožavaju Diznijeve junake

Kortni je najviše opsednuta Diznijem u svojoj porodici. Vodi svoju decu u Diznilend najmanje jednom godišnje, svima kupi  uši Mikija Mausa u prodavnici poklona, gomilu vožnji i sve slatke poslastice koje požele. Mejson, Penelope i Rejn susreli su se sa svojim omiljenim likovima iz crtaća više puta i posetili brojne Diznijeve parkove širom sveta. Za Dan zaljubljenih, Kortni je postavila džinovske statue Mikija i Mini Maus okružene ružama u svom hodniku.

Mnogobrojna porodica

Kortnina deca su prihvatila polubraću i sestre nakon što se udala za Travisa - a sudeći po objavama na Instagramu, svi se slažu. Bubnjar je otac sina od 20 godina i ćerke od 17 iz prvog braka.

„Sviđa mi se ideja velike porodice“, rekla je Kortni u drugoj sezoni serije Kardašijan. „Mislim da, što više dece ima, to bolje. Imati svu ovu braću i sestre koje volite je prelepa stvar",

Braća i sestre se često slikaju zajedno na porodičnim večerama, u šetnji Diznilendom u Kaliforniji i na zabavama sa zvezdama koje organizuju tetke Kim, Kloi i Kajli.

Imaju igraonice u kući

Deca već imaju svoje ogromne spavaće sobe i igraonice u kući, ali to nije sprečilo Kortni da ih počasti modernom dvospratnom kućicom za igru u bašti. Ona je to nazvala „zonom bez tehnologije“, što znači da njeni mališani ne smeju da nose telefone, televizore i tablete tamo.

 

Komentari (0)
Loading