Srpska Barbi u provokativnom izdanju: Crvena haljina naglasila je obline Nataše Bekvalac, a ovaj detalj je svima privukao pažnju

Olja Jelić Vesti 08.11.2023 11:46 0

Nataša Bekvalac je sinoć u provokativnim autfitima ukrala svu pažnju okupljenih na jednom događaju u Beogradu.

Nataša Bekvalac

ATA Images

Popularna pevačica Nataša Bekvalac bila je glavna zvezda jednog događaja u Beogradu, na kom se prvo pojavila na crvenom tepihu, a onda kasnije i zapevala gostima.

43-godišnja Nataša je za dolazak i poziranje pred okupljenim fotografima obukla crvenu haljinu sa dubokim dekolteom, dok se za nastup presvukla u nešto potpuno drugačije. Na pozornici se pojavila u kreaciji od crne kože u kojoj je prštala od seksepila.

Pevačica, koja inače nosi nadimak srpske Barbi, ovih je dana pokazala i novi imidž, nakon što je drastično skratila svoju dugu plavu kosu koja joj je godinama bila zaštitni znak.

 

 

Objavila je fotografiju na kojoj su prvi u plan upale njene šiške kojima se ponovno vratila i nije skrivala ni koliko je srećna zbog nove frizure, a pratioci su joj poručili kako fenomenalno izgleda.

Nataša je danas jedna od najpopularnijih pevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

 

@najzena.rs Pop zvezda Nataša Bekvalac nikada nije bila od onih žena koje robuju stereotipima. Uvek svoja, drugačija i hrabra ne samo na sceni, već i u privatnom životu, Panonska barbika, kako je mnogi nazivaju, uspela je da ujedini pripadnice lepšeg pola u gotovo svim segmentima. 💜 Sve ovo bila je preporuka muzičkoj zvezdi da zablista u kampanji našeg portala "Najžena", koji je velika podrška i smernica pripadnicama nežnijeg pola na svim životnim poljima od 2021. godine, kada smo se i zablistali na medijskom polju Srbije i ušli u top 20 najčitanijih sajtova. 💪🏻 Portal koji motiviše sve žene da se bore za ono u šta veruju i da nikada ne prihvataju bilo šta manje od onoga što zaslužuju! 🥰 Budite jake! Hrabre kada drugi nisu! Brižne! Nasmejane! Budite NAJŽENE! 💓 #najžena #srbija #žena #majka #mama #fypシ #foryoupage #jednajemajka #natašabekvalac #pevačica ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading