Mišljenja su podeljena: Svi komentarišu šta je to obula Điđi Hadid, autentičnost ili promašaj?

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 16:22 0

Manekenka Điđi Hadid je obula crne cipele i bele čarape, a mnogi smatraju da je ova kombinacija potpuni promašaj.

Điđi Hadid

Profimedia

Manekenka Điđi Hadid važi za veoma smelu damu, kada je moda u pitanju. Ona se ne plaši da kombinuje različite komade odeće i boje koje vam možda na prvi put i ne idu zajedno. 

Međutim, isto tako se za šetnje Njujorkom, često odlučuje za klasiku, pa se tako nedavno pojavila u crvenom džemperu i kardiganu iste boje, farmerama i kačketom. Ipak, koliko god da joj je ovaj stajling dobro stajao, njen izbor obuće je zapravo izazvao dilemu kod javnosti. 

Điđi je obula crne cipele, ali ono što je mnoge zbunilo jeste što se odlučila za bele čarape. 

Ova kombinacija crno-belo je oduvek bila predmet rasprave, jer je pojedinici smatraju da je apsolutno neprihvatljiva, dok je drugi doživljavaju kao iskazivanje autentičnosti i individualnosti. 

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading