Fanovi "Prijatelja" traže da se ova scena izbriše: Kažu da je predvidela smrt Metjua Perija

Vesti 05.11.2023 10:47 0

Fanovi kultnih "Prijatelja" traže da se izbriše jedna scena iz serije, koju smatraju jezivom nakon smrti Matthewa Perryja.

prijatelji

Printscreen/ Instagram

Nakon smrti Metjua Perija na društvenim mrežama ponovo su počeli da se dele isečci iz epizoda "Prijatelja", a jedan je posebno privukao pažnju njegovih fanova.

Naime, u petoj epizodi sedme sezone pod nazivom "The One With The Engagenment Picture", gde Čendler Bing (Metju Peri) odlazi na profesionalno fotografisanje sa svojom verenicom Monikom Geler (Kortni Koks).

 

 

 

U pomenutoj sceni, Monika pozira dok Čendler pokušava da izgleda prirodno. Međutim, to mu ne uspeva i Monika pokušava da ga nasmeje, kako bi izgledao spontano na fotografijama. Ona ga u jednom trenutku upita šta mu je s licem i zašto se čudno smeje.

"Ova fotografija bi trebalo da govori da su se Geler i Bing venčali, a ne da lokalna žena spašava morona koji se davi", rekla je.

Scena nakon toga uključuje nasmejanog fotografa, kojem Monika odgovori da se ne smeje Čendleru jer je on njen "moron koji se davi".

Budući da se Metju Peri udavio u svom đakuziju, fanovi smatraju da je ova scena neprimerena i jeziva.

"Može li ova scena biti jezivija", "Sada moraju da izbace ovu scenu", "Ova scena više nikada neće biti gledana na isti način, barem ja ne mogu", "Ovo je čudno", "Strašno", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

 

 

No, interesantno je da to nije jedina scena u kojoj se spominje njegova smrt. Naime, u osmoj epizodi devete sezone u kojoj Monika Geler upozorava svoje prijatelje da budu oprezni s njenim skupocenim kineskim setom za jelo, na šta Čendler odgovara kako će on (kao njen suprug u seriji) biti prvi koji će umreti od ekipe.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading