Ljudi ne veruju šta su Dejvid i Viktorija kupili ćerki (12) za rođendan: Dali su 115.000 evra za poklon, da li je vama ovo normalno?

Jelena Vukelić Vesti 25.10.2023 10:41 0

U decembru 2022. godine, Harper Bekam, ćerka Viktorije i Dejvida Bekama, našla se na listi 20 "najbogatijih devojčica na svetu".Ova vest je izazvala znatiželju javnosti i postavila pitanje kako roditelji ovakve slavne porodice nagrađuju svoju ćerku, pogotovo nakon što je ona napunila 12 godina

Dejvid Bekam

Shutterstock

U julu 2023. godine, Harper Bekam je proslavila svoj dvanaesti rođendan na način koji bi mnogi mogli nazvati "izvanrednim". Ova glamurozna proslava uključivala je skupocene poklone, čipkaste haljine i čak "Prada" žurku. Javno je postalo očigledno da Viktorija i Dejvid ne štede sredstva kada je reč o svojoj mezimici.

 

 

 

Međutim, najnovija vest koja je šokirala javnost je poklon koji su Bekamovi kupili za Harper povodom njenog dvanaestog rođendana. Radi se o kući na drvetu čija se cena penje na impresivnih 115.000 evra.

Ova neobična i skupocena stvar je izgrađena na stubovima hrasta nakon što su dobili dozvolu za gradnju na svom porodičnom imanju u Engleskoj, čija vrednost iznosi 13 miliona evra. Kućica na drvetu ima dimenzije 4,5 x 4,5 metara i visinu od 4,275 metara, pokrivajući površinu od 15,6 kvadratnih metara.

Reakcije na društvenim mrežama su bile podeljene, a mnogi smatraju da su Bekamovi preterali, dok su neki čak bili zgroženi ovakvim luksuznim gestom.

Pitanje ostaje - da li je ovo stvarno preterivanje ili samo još jedan način na koji roditelji poput Bekamovih pokazuju svoju bezuslovnu ljubav prema svojoj deci? U svakom slučaju, jedno je sigurno - Bekamovi ne štede ni u kom trenutku kada je reč o njihovoj mezimici Harper.

 

Komentari (0)
Loading