"Trebala bi barem nešto da napišeš": Eva Longorija na meti osuda zbog prve objave nakon smrti bivšeg muža

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 14:29 0

Eva Longorija na meti osuda fanova

Eva Longorija

Printscreen/Instagram

Nakon tužne vesti o smrti glumca Tajlera Kristofera, obožavatelji su čekali reakciju njegove bivše supruge Eve Longorije.

Umesto posvete Kristoferu koju su neki možda očekivali, glumica je na društvenim mrežama podelila uspeh koji je ostvarila u magazinu TIME, zbog čega je naišla na osude obožavatelja.

- Hvala TIME-u što me uključio među ostale latino vođe i vizionare. Konstantno sam inspirisana i motivisana za nastavak rada - napisala je sa ponosom.

 

 

Međutim, većinu je razljutilo što nije spomenula bivšeg supruga.

"A šta je s Tajlerom?", "Čudno je da ništa nisi napisala", "Ništa nije komentarisala, a bio je tako divan čovek", "Trebala bi barem nešto napisati o svom bivšem", zamerili su Evi neki, a drugi stali u njenu obranu.

- Mislim da Eva i Tajler nisu bili u najboljim odnosima, pa možda želi da zadrži osećanja za sebe - pisali su, a ostali pohvalili njen uspeh i čestitali joj.

Ipak, strani mediji ranije su izvestili kako je Eva bilo vrlo zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a izvor blizak glumici rekao je kako mu je htela da finansira rehabilitaciju, zato što više nije mogla da ga prepozna zbog zavisnosti od alkohola.

 

 

Glumac Tajler Kristofer preminuo je u 50. godini života. Tužnu vest podelio je njegov kolega Mauris Benard na svom Instagram profilu, a otkrio je i da je Tajler preminuo od srčanog udara.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading