"Džastin mi je dao pilulu za prekid trudnoće": Britni Spirs otkrila traumatično iskustvo iz svoje prošlosti

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 17:05 0

"Možda će malo boleti, ali bićeš dobro", objasnila je Britni u memoarima što joj je Džastin Timberlejk rekao kada joj je predložio da uzme pilule za prekid trudnoće

Britni i Džastin

FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Britni Spirs objavila je memoare pod nazivom "The Woman in Me". Osim što je u njima otkrila kako je tokom veze sa Džastinom Timberlejkom ostala trudna i prekinula trudnoću, sada je pojasnila i kako je on bio taj koji joj je predložio da uzme pilule za prekid trudnoće.

Britni je tada imala 19 godina. Objasnila je kako se podvrgnula zahvatu kod kuće u kojoj su tada njih dvoje živeli zajedno, zbog očajničkog pokušaja da sve ostane potpuna tajna. 

Britni i Džastin

Brian Prahl / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Prisećajući se postupka, Britnije fizičku bol opisala kao "nepodnošljivu", kako prenosi Daily Mail. Objasnila je kako je Džastin predložio da popije pilule.

- Možda će malo boleti, ali bićeš dobro - rekao joj je tada, a ona je nakon što ih je popila dobila grčeve u stomaku.

- Otišla sam u kupatilo i ostala tamo satima. Nastavila sam da plačem i vrištam dok sve nije bilo gotovo. Ne sećam se kako je završilo, ali sećam se, 20 godina kasnije, boli i straha - navela je u memoarima poznata pevačica.

Pevačica je otkrila da se na to odlučila jer otac deteta, zvezda benda 'NSYNC', nije bio spreman za dete. Mislio je da su sa 19 godina oboje premladi. Njih su dvoje bili u medijski eksponiranoj vezi od 1999. do 2002., a Britni je detaljno opisala trenutak kada je krajem 2000. ostala u drugom stanju.

- Bilo je to iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam volela Džastina. Očekivala sam da ćemo jednog dana osnovati porodicu. Ovo se dogodilo puno ranije nego što sam mislila. Rekao mi je da nismo spremni da imamo dete, da smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrziti zbog ovoga, ali složila sam se da neću roditi. Ne znam je li to bila ispravna odluka... Da sam je samo ja donosila, nikad to ne bih učinila - napisala je pevačica i dodala da je odgajana "da ne pobaci" zbog verskih razloga.

Pevačica je kasnije, u braku sa Kevinom Federlajnom, bivšim pratećim plesačem Džastina, dobila dva sina, dok je njen bivši sa svojom suprugom, američkom glumicom Džesikom Bil, takođ dobio sinove, Silasa i Fineasa.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading