Kajli Džener šokirala javnost: Podelila skandaloznu sliku, pa je vrlo brzo obrisala, ali su pratioci bili brži

Anđela Jovanović Vesti 09.10.2023 13:00 0

Kajli Džener podelila je na instagramu kontroverznu sliku zastave Izdraela, pa je nakon što je dobila brojne kritike vrlo brzo obrisala.

kajli đžener

Profimedia

Kajli Džener podelila je na instagramu sliku zastave Izraela uz reči podrške. međutim susrela se sa brojnim negativnim reakcijama, nakon čega je vrlo brzo obrisala instagram priču.

"Sada i uvek stojimo uz narod Izraela. Podelite ako podržavate izraelski narod koji se suočava s jednom od najstrašnijih situacija", napisano je na fotografiji i u njenom opisu.

Ovu instagram priču je obrisala nakon sat vremena, a reakcije su se, naravno, nastavile širiti drugim društvenim mrežama, naročito na mreži X.

"Molim vas da svi otpratite Kajli", "Ona nema pojma o tome šta se događa između Izraela i Palestine", "Zapravo je učinila goru stvar što je obrisala fotografiju. Vidi se da ona zapravo ne brine ni o čemu i da je to uradila samo da izazove reakcije", neki su od komentara.

Takođe su joj zamjerili to što je pružanjem podrške Izraelu povredila svoju dugogodišnju prijateljicu, manekenku Belu Hadid, koja je poreklom iz Palestine.

"Neverovatno mi je to da ona podržava Izrael uprkos činjenici da je njena najbolja prijateljica Palestinka", "Da li slavne osobe slušaju jedna drugu? Na primer, kada Bela govori o Palestini, da li Kajli razumije to što ona govori?", neke su od reakcija.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading