Fotografija koja je zgrozila javnost: Leonardo Di Kaprio uhvaćen sa devojkom u nezgodnom trenutku

Olja Jelić Vesti 02.11.2023 11:29 0

Leonardo Di Kaprio i nova devojka Vitorija Ćereti zaigrali su se ispred kluba u kojem su bili, a njihova fotografija pomalo je zgrozila javnost.

Leonardo Di Kaprio

Profimedia

Leonardo Di Kaprio i njegova devojka Vitorija Ćereti bili su na zabavi posvećenoj predstojećoj Noći veštica. Slučajni prolaznici uhvatili su ih ispred kluba u kojem su bili, a njihov prizor mnogima se baš i nije svideo.

Njih dvoje su šaputali si je nešto šaputali, a dok su pričali, Vitorija je Leonardu gurnula desni ruku u njegovo donje rublje. Ova fotografija pomalo je zgrozila javnost, a glumac i njegova nova devojka ovome se nisu nadali pa su, čim su primetili, pobegli nazad u klub.

Ljudi koji su se našli u njihovoj blizini, rekli su da je glumac uzvratio devojci na isti način. Ali zabava je ubrzo završila.

Od ranije je poznato da je glumac posebno slab na manekenke i to ne na starije od 25 godina, pa se nameće i pitanje koliko će dugo potrajati njegova romansa sa Vitorijom, koja u maju sledeće godine slavi 26. rođendan.

Ovih dana, korisnici društvenih mreža posebno se šale i na račun Di Kaprija jer njegova sadašnja devojka nije bila ni rođena kad je izašao film Titanik kojim se Leonardo proslavio. Vitorija je rođena 1998. godine, a film je izašao 1997. godine. 

Leonarda su ranije povezivalo sa manekenkom Điđi Hadid, sa kojom je takođe uhvaćen u prisnim trenucima, no ta romansa nikada nije potvrđena.

Glumac je prošle godine prekinuo sa manekenkom Camillom Morone, koja je bila njegova najduža veza.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading