Kako vam se sviđa? Megan Foks napravila drastičnu promenu frizure, neprepoznatljiva je, mišljenja idu od "jezivo", do "boginja stila"

Jelena Vukelić Vesti 11.11.2023 15:07 0

Poznata glumica i njen dečko primećeni su kako napuštaju poznati restoran u Njujorku i definitivno nisu prošli nezapaženo

Megan Foks

Printscreen/Instagram

Megan Foks, koja je bila poznata po svojoj dugoj, gustoj, crnoj kosi, napravila je drastičnu promenu, za koju neki kažu i da je vrlo smela i hrabra. Naime, Megan se ošišala i ofarbala u vatreno crvenu. 

Njen dečko, Kolson Bejker, 33, grlio je Megan,  dok je ona nosila strepi plavu haljinu sa belim tufnama. Od nakita imala je zlatnu ogrlicu, a na nogama crne cipele sa platformom. 

 

 

Megan i Kolson, poznat kao i Mašin Gan Keli, upoznali su se u martu 2020. dok su snimali film "Midnight in the Switchgrass" u Portoriku. Nažalost, zbog pandemije COVID-19, ubrzo nakon što je projekat najavljen, privremeno je obustavljen.

Dok je film bio na pauzi, dvoje kolega su započeli romansu i postajali su sve bliži. U maju 2020. izvor je rekao People magazinu da su zabavljaju i da provode vreme zajedno u Meganinoj kući, dodajući:

- Čini se da se zabavljaju i da su srećni zajedno. Megan ga viđa samo kada su deca s njenim bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom.

Kada je glumica iz filma "Rogue" prihvatila Kelijevu  prosidbu u januaru 2022. godine, otkrila je da su svoju vezu zapečatili tako što su "jedno drugom pili krv".

Kada je priča o krvi postala popularna, Fox je u aprilu 2022. godine u intervjuu za britanski časopis Glamour pojasnila svoju izjavu.

Naglasila je da je u pitanju bilo "samo nekoliko kapi", dodajući da "povremeno konzumiraju tuđu krv isključivo u ritualne svrhe."

Par je imao nesuglasice u vezi u februaru 2023. kada su se žestoko posvađali i nekoliko dana nisu uopšte komunicirali. Takođe je objavila misteriozne stihove pesme na svom Instagramu pre nego što je izbrisala svoj nalog.

Do juna, "Wild Boy" i Fox su rešili svoje probleme.

- Uradili su mnogo posla kako bi svoju vezu učinili ponovno jakom i ponovno su zajedno. 

Komentari (0)
Loading