"Kakvo je to glupo pitanje?" Manekenka postavila čoveka na svoje mesto, nije znao šta ga je snašlo - sa njom nema šale!

Vesti 31.10.2023 10:42 0

Video je podeljen na Instagram stranici ,,cornflowerr" i ubrzo sakupio preko 36.300 pregleda...

manekenka

Printscreen/Instagram/cornflowerr

Kao ,,obični smrtnici" sa iritantnim pitanjima se susrećemo konstantno, i koliko god znaju da budu frustrirajuća možemo da budemo zahvalni što ona ostaju u našem malom krugu ljudi koje poznajemo. Poznate ličnosti, nažalost, nemaju taj luksus i zato moraju biti dobro pripremljene na posebno neumesna pitanja.

Primer koji se posebno izdvojio je trenutak pred reviju modnog brenda ,,Victoria Secret", kada je novinar intervjuisao lepu manekenku Magdalenu Fronckovijak dok se spremala za izlazak na pistu.

 

 

On je, naime, upitao sledeće: ,,Kojoj hrani se najviše raduješ nakon revije?", što je vrlo iznervirao Magdalenu zato što je tim pitanjem imlicirao da se ona izgladnjuje i da jedva čeka da se revija završi kako bi jela. Na ovo, vrlo neprijatno pitanje, Magdalena je odgovorila sa: ,, Šta? Nemojte mi postavljati ovakva pitanja. Tako su glupa. Pitajte me pametnija pitanja, a ne šta ću jesti nakon revije." 

Manekenka je nastavila rekavši da to pitanje čini da ,,izgleda i da se oseća kao kao idiot." Ovo je iznenadilo voditelja, koji se brzo povukao i shvatio svoju grešku. 

Video je podeljen na Instagram stranici ,,cornflowerr" i ubrzo sakupio preko 36.300 pregleda i mnoštvo pozitivnih komentara, poput: ,,Tako je zgodna zbog ovoga." ; ,,Koja kraljica. Mnogo mi se dopada njen odgovor." i  ,,Bravo za nju! Potrebna je velika hrabrost da bi se zauzeo za sebe, i ona je to uradila savršeno."


Kako se vi nosite sa neprijatnim pitanjima?

 

Bonus video:

 

 

 

  

 

Komentari (0)
Loading