Od plavuše do zanosne brinete: Evo kako se Sofija Vergara menjala kroz decenije, njena lepota je neprolazna

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 16:20 0

Sofija Vergara smatra se jednom od najlepših glumica sveta, a video podeljen na Tviteru prikazuje kako je izgledala od početka karijere prateći je kroz godine sve do danas.

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Sofija Vergara smatra se jednom od najlepših glumica sveta, a video podeljen na Tviteru prikazuje kako je izgledala od početka karijere prateći je kroz godine sve do danas.

Rođena u Kolumbiji, Sofija je radila kao model pre nego što se preselila u SAD i postala cenjena TV voditeljka programa na Univisionu. Počela je da glumi u filmovima 2000. godine, a godinama kasnije postala je poznato ime zahvaljujući ulozi Glorije Delgado-Pričet, u hit sitkomu "Modern family".

 

 

Iako je studirala stomatologiju, nakon što ju je na plaži otkrio fotograf, Vergara se okušala kao model u Pepsijevoj reklami.

Vergara će postati televizijska ličnost Univisiona sredinom 1990-ih nakon preseljenja u Sjedinjene Države, gde je vodila putopisnu emisiju "Fuera de Serie", a zatim i "A Que No Te Atreves". Takođe je privukla pažnju publike na engleskom jeziku kratkim pojavljivanjem tokom dodele American Comedy Awards 1995. godine.

Postala je poznata kao filmska glumica nakon svog debija u filmu "Big Trouble" 2002. godine zajedno s Timom Alenom i Reneom Rusoom. Sledeći film u kom se pojavila bio je "Chasing Papi" iz 2003. godine , u kojem Vergara glumi jednu od tri devojke Tomasa Fuentesa. Do kraja decenije glumila je u dva filma koje je režirao Tajler Peri — "Meet the Browns" (2008) i "Madea Goes to Jail" (2009).

Tokom 2009. godine, Vergara je preuzela svoju najpoznatiju ulogu - lik Glorije Delgado-Pričet, supruge Džaja u sitkomu "Modern Family". Emisija je odmah postala komercijalni i kritički hit, a upravo je lik Glorije Sofiji doneo dodatnu popularnost.

 

 

 

Komentari (0)
Loading