Sofija Vergara obradovala fanove: Objavila fotke iz svog luksuznog doma, a njen ormar je san mnogih žena

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 16:40 0

Sofija Vergara obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografije sa kolegama iz kultne serije ''Moderna porodica''.

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Sofija Vergara obradovala je svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografije sa kolegama iz kultne serije ''Moderna porodica''.

Sofija Vergara razveselila je svoje pratioce na Instagramu sa dve nove objave koje je podelila. Naime, u njenom luksuznom domu posetili su je bivše kolege iz serije ''Moderna porodica'' po kojoj je ostala poznata.

Džuli Boven, Džes Tajler Ferguson i njegov suprug Džastin Mikita divili su se skupocenom ormaru Sofije koji čini jedna cela prostorija, a urnebesne fotografije nasmejale su njene pratioce.

Džes i Džulija gledali su što se sve nalazi na policama i na velikom ostrvu u sredini sobe, a Džesov se suprug za to vreme fotografisao sa Sofijinim brojnim cipelama. 

 

 

''Popodne s mojim najdražim ljudima na svetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi!!'' napisala je Vergara uz fotografije na kojima se grle.

A dok su se oni divili svemu u ormaru, pratioci su primetili nešto drugo. Naime, Sofija na ostrvu ima svoju uramljenu fotografiju u toplesu crno-bele boje, a pokraj nje se nalaze i fotografije iz detinjstva.

Inače, ''Moderna porodica" sitkom je koji je osvojio gledaoce širom sveta, a ova glumačka ekipa uz dobro poznate druge kolege seriju su snimali od 2009. do 2020. godine.

 

 

Sofija se nedavno rastala od dugogodišnjeg supruga Džoa Manganijela. "Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi.

Bivši supružnici nemaju decu, a Sofija iz prethodnog braka sa Džoem Gonzalesom ima 32- godišnjeg sina Manola.

 

 

Komentari (0)
Loading