U osmoj deceniji izgleda kao devojčica: Ovo je recept za mladolikost Tanje Bošković koji će žene obožavati

Olja Jelić Vesti 27.10.2023 10:15 0

Glumica u sedamdesetim izgleda kao devojčica za koju je život tek počeo

Tanja Bošković

Printscreen/Youtube

Tanja Bošković važi za jednu od najuspešnijih glumica na ovim prostorima, a ovacije nakon njenih predstava znale su da traju i po pola sata.

Bila je i biće jedna od onih lepotica koje prkose godinama, a tragove života na svom licu, dostojanstveno nosi bez estetskih zahvata. Mladolikost, vitkost u sedamdesetim uspela je da održi jednostavnošću, bez rigotoznih dijeta, napornih treninga, već šetnjom, šakom hrane i pozitivnim načinom razmišljanja.

 

 

Tanja Bošković svuda ide peške, avioni, automobili i kamioni joj ne trebaju, izuzetno vodi računa o tome šta će i koliko pojesti, a kako je jednom prilikom otkrila kijavicu nije imala  35 godina.

Glumica spada u ljude čeličnog zdravlja, i dalje trči, skače, juri, peva i luduje, voli da pliva i obavezno odlazi na more svake godine, a šaka hrane sasvim joj je dovoljna da održi svoj organizam u zdravom stanju, bez prejedanja.

Osim fizičkog zdravlja, Tanja Bošković izuzetno vodi računa i o svom duhovnom stanju koje održava pričešćem, molitvom i ispovešću. Njena parola je “uvek se prostiri onoliko koliko možeš”. Bog joj je dao dar, dao joj je decu i na tome je izuzetno zahvalna.

 

 

Loše misli doživljava kao greh, pa ih samim tim i izbegava.Nahranjena ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nikada nije morala.

Osim toga, Tanja Bošković je lek za bilo koje ozdravljenje pronašla u moru. Glumica tvrdi da more leči svaku boljku, nezadovoljstvo, ljubavnu bol, pa i siromaštvo, prenosi Marie Claire. 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading