Fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka: Tanja Bošković priznala da teško izlazi iz uloge, "Nije to lako, ali je divno"

Slobodanka Ćorić Vesti 15.09.2023 14:36 1

Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je popeti se u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem

Tanja Bošković

Blic

Tanja Bošković, koja je jednom prilikom priznala da je "tukla i vijala balerine po hodnicima pozorišta" kao i da se zbog toga kaje, godinama je zvanično u penziji, međutim, još uvek ne želi da odustane od svog životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala 21 predstavu.

"Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem: 'Ja ne mogu'. Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i pomislim da je možda nekome baš tog dana potrebno 'to nešto'. To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce", rekla je glumica, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

"Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je popeti se u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno", ističe Tanja.

"Dešavaju se predstave kada ceo ansambl radi to zajedno. Recimo posle 'Ljubavnog pisma', predstave koju igramo preko dvadeset godina, mi sedimo zajedno i razgovaramo. I tako se najbolje spusti to na pravu meru. Vi glumica možete da ubijete lošom rečju ili pogledom koji je upućen sa nipodaštavanjem. Možete duševno da ga osakatite za ceo život. O tome se sve manje misli", zaključila je glumica, a jednom prilikom je govorila o lepoti, te iznela mišljenje devojaka i žena koje posećuju plastične hirurge, prenosi Informer.  

 

Komentari (1)
Loading
Hirurzi nemaju adrenalin
16.09.2023 03:43

Jel opet doslo vreme za dodelu nacionalnih penzija? Sledeci tekst je da umire gladna. Iste, ali potpuno iste tekstove ponavljate godinama. Zasto? Sramota pored ovoliko bitnih problema, tema i profesija? Zastooo?