Ona je balkanska Megan Foks: Gde god se pojavi muškarci gledaju samo u nju, a sada je u preuskoj mini haljini napravila kolaps u saobraćaju

Jelena Vukelić Vesti 26.10.2023 11:43 0

Gde god se pojavi, nastaje haos jer neodoljivo podseća na poznatu američku glumicu

Deniss

Printscreen/Instagram

Hrvatska akademska slikarka rodom iz Livna, Deniss Grgić, postala je popularna na društvenim mrežama zbog svog atraktivnog izgleda i velike sličnosti s holivudskom glumicom Megan Foks.

 

 

 

 

Deniss često objavljuje provokativne i zavodljive fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je pozirala u Vatikanu. Vozila je zeleni motor u plavoj kratkoj haljini i sandalama s visokom petom. Njena kosa je bila slobodno raspuštena ispod bijelo-zelene kacige.

Jedna od njenih fotografija privukla je posebnu pažnju pratilaca jer je podigla haljinu i pokazala zadnjicu na ulicama Vatikana.

 

 

 

I dok su mnogi hvalili njen izgled u komentarima, bilo je i onih kojima se provokativna fotografija nije svidela.

- Mišljenja sam da si malo preterala s obzirom na lokaciju, poručio joj je jedan od pratilaca, ali Deniss nije reagovala na negativne komentare.

Inače, Deniss se bavi i modelingom te je glumila u brojnim muzičkim spotovima. Tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, privukla je pažnju svetskih fotografa dok je bila prisutna na tribinama.

 

Komentari (0)
Loading