"Lekovi su činili da se osećam bolje": Britni Spirs iznela uznemirujuće detalje iz prošlosti, a ovo je posebno dotuklo

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 15:34 0

Britni Spirs ne prestaje da šokira novim detaljima u svojim nadolazećim memoarima "Žena u meni" koji svakodnevno izlaze na površinu.

Britni Spirs

instagram.com/britneyspears/

Naime, Britni Spirs otkrila je koliko joj je zaista teško pao raskid sa Džastinom Timberlejkom sa kojim je, kako je nedavno otkrila, zatrudnela pa potom abortirala jer pevač još uvek nije bio spreman da postane otac. Kako ona navodi, pala je u toliko duboku depresiju da joj se u tom periodu učinilo da će "poludeti", te je morala da uzima antidepresive i lekove za smirenje.

Britni i Džastin

Brian Prahl / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Situacija sa njenim mentalnim stanjem dodatno se pogoršala kada joj je umrla tetka, a potom i kasnije kada joj je oduzeto starateljstvo nad decom. U memoarima, Britni priznaje da je bila "na teškim medikamentima" još kao tinejdžerka jer nije mogla da se nosi sa jakim pritiskom javnosti i to što je sve vreme bila u centru pažnje.

"Lekovi su činili da se osećam bolje i opuštenije tih nekoliko sati, svakako je bio mnogo bolji osećaj i osećala sam se manje depresivno."

Potom se dotakla i perioda koji je bio posebno težak za nju, a to je bio kada su joj oduzeta deca.

 

 

"Kad su mi oduzeli decu, totalno sam skrenula sa puta. Toliko sam se loše osećala da čak nisam bila u stanju ni da brinem o sebi. Sve te stresne situacije koje su mi se nanizale u životu navele su me da počnem da razmišljam na način na koji bi jedno dete razmišljalo", prenosi Kurir. 

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Treća u serijalu je Silvana Jovanović iz Svijanca, žena koju život nije štedeo, ali je pored celokupne svoje boli, iz sebe uspela da izvuče samo ono najbolje i postane osoba puna empatije za druge ljude. Silvana je prva žena u Srbiji koja je usvojila dete sa Daunovim sindromom, devojčicu Unu. ❤️ #najžena #žena #najmama #dete #mama #majka #fypシ #foryoupage #emisija #srbija #jednajemajka #majke ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading