Serija "Beckham" pokrenula novi trend među parovima: Da li biste probali "Dejvidov test"?

Olja Jelić Vesti 24.10.2023 17:55 0

Dokumentarna serija "Beckham" najgledanija je na Netflixovoj globalnoj Top 10 listi drugu sedmicu zaredom, a jedna od scena inspirisala je korisnike TikToka da pokrenu "Davidov test".

Dejvid i Viktorija Bekam

Printscreen/TikTok

Dokumentarna serija "Beckham" najgledanija je na Netflixovoj globalnoj Top 10 listi drugu sedmicu zaredom, a jedna od scena inspirisala je korisnike TikToka da pokrenu "Davidov test".

Naime, radi se o sceni u poslednjoj epizodi serije gde Dejvid i Viktorija Bekam plešu zagrljeni, a ona je inspirisala parove da pokrenu izazov vezan za to.

 

@harpersbazaarnl David & Victoria Beckham dancing together in their new documentary: ‘Beckham’ Footage: Netflix #victoriabeckham #davidbeckham #beckham #netflix #documentary #beckhamfamily #dancing #harpersbazaar ♬ origineel geluid - harpersbazaarnl

 

Scena plesa zaludela je korisnike TikToka, a par je igrao u ritmu uz duet Kenija Rodžersa i Doli Parton iz 1983. "Islands in the Stream".

Upravo je pesma ključni deo izazova na spomenutoj društvenoj mreži, a trend podrazumeva žene koje je puštaju svojim partnerima i očekuju reakciju.

"Prolazak" na "Dejvidovom testu", kako su ga prozvali na društvenim mrežama, znači da im se partner priključi u plesu. Na TikToku su tako brojni korisnici snimali svoje partnere u spomenutom izazovu pokušavajući da ponove momenat iz serije koji ih je oduševio.

 

 

"Prolazeći kroz svaki deo svog života, razjasnio sam mnoge stvari, a jedna od onih koja mi je najvažnija je ono što imamo", kazao je Dejvid o svom odnosu s Viktorijom pre prikazivanja scene plesa u seriji.

 

@wholelotofchar

IYKYK. After watching the Beckham documentary I just had to!!!!!

♬ Islands in the Stream - Dolly Parton & Kenny Rogers

 

"Beckham" je dokumentarni serijal od četiri epizode koji po samoj objavi na Netflixu bez prevelike pompe uz svečanu premijeru u Londonu nije "obećavao" da će postati hit.

Međutim, ispostavilo se da je to iznenađujuće iskren pogled na njegov život i karijeru uz podsećanje na njega i Viktoriju kao it par dvehiljaditih i zbog toga je zbog toga osvojio gledaoce širom sveta.

 

 

Komentari (0)
Loading