Vera (74) za koju tvrde da nikada neće ostariti otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Jelena Vukelić Vesti 23.10.2023 17:29 0

Mnogi su 74-godišnju modnu dizajnerku "okrivili" da je "otkrila izvor mladosti"

Vera Vang

Shutterstock

Vera Vang, za koju mnogi kažu da je "otkrila izvor mladosti", tvrdi kako nije iz svoje ishrane izbacila "brzu hranu i votku".

Jedem i burgere i picu i krofne i to ih jedem svaki dan, otprilike dve nedelje, a onda menja ishranu -  rekla je modna dizajnerka za Page Six na Gali u Njujorku.

Podsetimo, 2020. godine je ova modna ikona postala viralna zbog svog večno mladolikog izgleda nakon što je objavila fotografije na kojima, tada 70-godišnjakinja, nosi crni grudnjak i usku haljinu.

Vera (74) za koju tvrde da nikada neće ostariti otkrila čime se hrani: Po dve nedelje jede samo ovu hranu i izgleda 30 godina mlađe

Profimedia

 

 

Devojka je upravo otkazala pretplatu na starenje - jedna osoba je tada komentarisala ovu Verinu fotografiju, dok su se drugi šalili da "pije krv jednoroga" i tako održava mladoliki izgled.

Vera Vang rekla je da svoj izgled održava mladolikim jer "naporno radi na sebi".

U suštini, radila sam ceo život, tako da je zapravo posao kriv za to - rekla je Wang i istakla kako misli da "rad održava pojedinca mladim i stimulisanim".

Radim jako puno, odgajala sam dve kćeri. Mislim da je zauzetost najbolji protivotrov za dobro zdravlje - zaključila je.

Podsetimo, Vera je u dobi od 23 godine postala najmlađa modna urednica i stilistkinja časopisa Vogue dotad, a na toj poziciji bila je 16 godina, nakon čega je otišla na mesto glavne dizajnerke modne kuće Ralph Lauren. Na aveniji Madison je 1990. godine otvorila prvu prodavnicu svog brenda, a postala je jedna od najpoznatijih dizajnerki venčanica na svetu.

Komentari (0)
Loading