Ćao, ćao dečko: Tejlor Svift zapažena u ženskom provodu, devojke sijaju kao prave zvezde!

Vesti 22.10.2023 09:55 0

Famozna ekipa osvaja grad...

Tejlor Svift

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ostavila je dečka, ali samo na kratko. Tejlor Svift  je ovoga puta odlučila da se pridruži ženskoj ekipi u noćnom izlasku prošlog četvrtka, i izgleda da je provod bio sjajan.

Pevačica pesme „I Knew You Were Trouble” (33) je u četvrtak posetila Suši Park u Zapadnom Holivudu sa bliskim prijateljicama Selenom Gomez, Kejli Speri i Zoi Kravitz.

Sviftova je izgledala raspoloženo dok je nosila beli prozirni gornji deo preko crne tenke, u kombinaciji sa širokim plavim farmerkama. Gomez (31) je takođe nosila plave farmerke, sa crnim gornjim delom i odgovarajućim sakoom, Speri (31) je nosila krem sako, dok se Kravic (34) odlučila za crnu jaknu i zalizanu frizuru.

Izlazak zvezde Eras turneje je njen najnoviji izlazak sa devojkama. Sviftova je prošlog meseca izašla sa Zoi i Lorom Dern u Njujorku, a takođe je u izlasku sa Sofi Tarner dok su išle prema Templ Baru u ulici Lafajet, piše People.

Sviftova je takođe bila zauzeta družeći se sa Trevisom Kelsijem. Pevačica pesme „Anti-hero” i 34-godišnji sportista su u više navrata viđeni kako hodaju držeći se za ruke tokom proteklih sedmica. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Devojke, kako biste reagovale kada bi vam dečko postavio ovo pitanje? 🤔 #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading