Tejlor Svift u noćnom provodu sa glumicom iz "Igre prestola": Jedan detalj je svima zapao za oko, osvojio je srca svih fanova!

Vesti 21.09.2023 13:25 0

Poznata pevačica Tejlor Svift zapažena je na ulicama Njujorka sa drugaricom i glumicom Sofi Tarner sa kojom deli bivšeg dragog, Džoa Džonasa. Pogledajte kako su devojke izgledale te večeri...

Tejlor Svft i Sofi Tarner

Profimedia

Slavne devojke, pevačica Tejlor Svift i glumica Sofi Tarner, poznata po svojoj ulozi u hit seriji ,,Igra prestola", viđene su juče u noćnom provodu u Njujorku. Devojke su otišle u bar Temple u ulici Lafajete nakon što su večerale u restoranu.

Za njihovo devojačko veče, Svift je izgledala zadivljujuće u crvenoj mini haljini i velikoj teksas jakni, koja se posebno dopala njenim fanovima. Takođe je nosila braon čizme do kolena i nosila malu zelenu torbicu, dok je Tarnerova nosila kratki sivi top sa širokim pantalonama. Držala je i crnu torbicu dok joj je crni džemper bio vezan oko struka.

Izlazak se dogodio nakon što je Džoe Džonas podneo zahtev za razvod od Tarnerove nakon četiri godine braka početkom ovog meseca. Prema dokumentima do kojih je došao magazin People, tvrdi se da je „brak između strana nepovratno raskinut“.

Džonas i Tarnerova su takođe podelili zajedničku izjavu na svojim Instagram stranicama u kojoj su insistirali da je razvod bio proizvod zajedničke odluke. „Posle četiri divne godine braka zajednički smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak“, napisali su oni.

Sviftova je bila romantično povezana sa Džonasom 2008. godine, kada je tada 18-godišnji pevač rekao Elen Dedženeres da je Džonas raskinuo sa njom u telefonskom pozivu od 27 sekundi.

Tejlor, koja je nedavno osvojila rekordnih devet MTV muzičkih nagrada, bila je zauzeta nakon svojih pobeda. Primećena je kako uživa u večeri u Il Buco Alimentari-u sa glumicama Zoi Kravic i Laurom Dern u ponedeljak, dok su u subotu uveče ona i Blejk Lajvli slikane kako izlaze iz restorana Zero Bond u Njujorku.

Komentari (0)
Loading