Šarliz Teron u čizmama povratnicama: Žene u Srbiji ih nisu skidale pre 10 godina, odmah ih izvadite iz ormana, ponovo su najtraženije

Jelena Vukelić Vesti 26.09.2023 10:31 0

Osim perfektnog izbora garderobe, čizme su ipak bile ono što smo prvi primetili na njoj

Šarliz Teron

Profimedia

Šarliz Teron iz Los Anđelesa je doputovala u Njujork zbog učešća na festivalu Global Citizen. Ovaj festival i istoimena organizacija od 2012. godine okupljaju aktiviste, filantrope, svetske liderke, umetnike i građane širom sveta s ciljem rešavanja problema ekstremnog siromaštva. Do sada su partneri organizacije širom sveta koji se bore protiv siromaštva raspodelili više od 43 milijarde dolara.

Lepa 48-godišnjakinja je došla na festival u sjajnoj kombinaciji, a najviše se istakla asimetričnom kožnom suknjom modne kuće Alexander McQueen. Glumica je suknju uparila s crnim topom i kratkim belim sakoom, a umesto štikli, koje bi bile pomalo predvidljiv izbor obuće, odlučila se za čizmice u vojničkom stilu.

 

 

Većina vas se sigurno seća pomame oko ovih čizama pre destak godina.  Modeli iznad kolena koji su išli čak i do butina, bili i su "must have" i bukvalno smo ih viđali na svakom koraku. Kao što obično biva sa velikim trendovima, nakon godina popularnosti usledio je period pauze, ali sada se visoke čizme ponovo vraćaju u modu.

To je najavio i Vogue, ističući široke nabrane modele koji ne prijanjaju uz nogu kao one koje će dominirati. Međutim, sudeći po kombinaciji Charlize Theron, sada je pravo vreme da iz ormara izvadimo stare, uže modele u kojima smo uživali pre nekoliko godina i ponovo ih uvrstimo u svoje outfite.

Komentari (0)
Loading