Dok Vensan Kasel uživa, fotka bivše opisuje sav njen očaj: Tina Kunaki bez osmeha, i dalje skrhana zbog raskida

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 20:47 0

"A izgledalo je kao da će dugo trajati", komentari su neki ovim rečima vezu Vensana Kasela i Tine Kunaki dok su im drugi od početka romanse predviđali brzi kraj. I kraj se desio. Francuski glumac je sada pored nove devojke Nare Baptisti sa kojom se prekjuče pojavio na plaži Rija de Žaneira

Vensan Kasel sa devojkom

Profimedia

"A izgledalo je kao da će dugo trajati", komentari su neki ovim rečima vezu Vensana Kasela  i Tine Kunaki dok su im drugi od početka romanse predviđali brzi kraj. I kraj se desio. Francuski glumac je sada pored nove devojke Nare Baptisti sa kojom se prekjuče pojavio na plaži Rija de Žaneira. Te slike su imale veliki odjek, a bivša glumčeva supruga oglasila se zatim na Instagramu.

Mnogima je bilo čak i neobično da Vensana Kasela vide sa Narom Baptisti na plaži iz prostog razloga jer je glumac mngo puta na istom mestu viđen sa Tinom Kunaki.

Ni Tina Kunaki ni Vensan Kasel nisu još komentarisali raskid veze, za koji je javnost saznala u julu ove godine. Poznati model iz Brazila i Intagram zvezda objavila je pre pet dana niz slika iz nove modne kampanje.

"Bez osmeha" je sada već prepoznatljiv imidž Tine Kunaki, a neki to povezuju (mimo ovih slika, naravno) sa krahom njene ljubavi sa Kaselom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

 

Umetnička fotografija koju je objavila juče na Instagramu - gledano iz ugla dešavanja u njenom emotivnom životu, mogla bi da krije zanimljivu simboliku.

Možda će nekima izgledati kao slučajnost, ali Tina je veoma selektivna sa objavama na Instagramu. Pohvalila se juče i Burberry torbom koju je dobila na poklon, a onda je šerovala sliku svog prijatelja Viktora Santjaga koji je nosila majicu sa natpisom: "Tina, debela ženo, dođi na večeru da pojedeš nešto".

Viktor je umetnik koji se veoma uspešno bavi modom, veoma često sarađuje sa svojom prijateljicom Tinom Kunaki, od koje se skoro i ne odvaja, a sarađivao je i sa Vensanom Kaselom što je veoma istaknuto na njegovom Instagram profilu.

Važno je reći i da se Tina Kunaki ne oglašava tako često na Instagramu. Nakons lika Kasela i Nare objavila je na Instastoriju više fotografija, prenosi Blic žena. 

 

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

 

Komentari (0)
Loading