Suprugu Vensana Kasela NISMO viđali u ovakvom izdanju: Obukla je mantil-haljinu koju Jelena Đoković OBOŽAVA

Vesti 09.03.2023 18:00 0

Model Tina Kunaki je supruga francuskog glumca Vensana Kasela. Nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu

Suprugu Vensana Kasela NISMO viđali u ovakvom izdanju: Obukla je mantil-haljinu koju Jelena Đoković OBOŽAVA

Profimedia

Model Tina Kunaki, supruga francuskog glumca Vensana Kasela, nedavno se pojavila na Nedelji mode u Parizu i ostavila publiku bez daha. Njeno skladno telo i izuzetna lepota u kombinaciji sa sofisticiranim stilom odevanja, dokazuju da je ona ne samo talentovana manekenka, već i prava modna ikona.

Kao predstavnica brenda "Miu Miu", Tina je odabrala jednostavnu, a ipak izuzetno stilizovanu kombinaciju za ovaj prestižni događaj. Skladno izbalansirajući boje i teksture, Tina je odabrala suknju "A" kroja u kombinaciji sa širokom košuljom u prefinjenoj bež nijansi, koja se savršeno uklopila u temu modne revije.

Ovo jednostavno, a elegantno izdanje upotpunila je retro crnim štiklama, koje su dodale notu profinjenosti i ženstvenosti celokupnom izgledu. Modni kritičari su bili oduševljeni Tininim stilom i načinom na koji je uspela da transformiše klasične komade odeće u savršeno skladnu celinu koja odiše sofisticiranim šarmom.

 

 

Tinina sposobnost da uklopi trendove u postojeći stil i da ih nosi sa lakoćom je impresivna, a njen izgled na Nedelji mode u Parizu dokazuje da su neki trendovi stvarno neprolazni. Njen jednostavan, a stilski dovršen izgled je bio savršeno uklopljen u temu modne revije i pokazao je da se sofisticiranost i elegancija ne moraju nužno ogledati u kompliciranim kombinacijama.

Komentari (0)
Loading