"Zašto nas jutros ne odvedeš u školu?": Kejt Midlton otkrila zbog čega se najviše oseća krivom, plaši se da je pogrešila kao majka

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 18:35 0

Zbog čega se Kejt Midlton oseća krivom kao majka - evo zašto ima grižu savest, a mnoge mame će je potpuno razumeti!

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa prolazi kroz izazove sa kojima se svaki roditelj suočavaKejt Midlton rado deli svoja lična iskustva u podizanju svoje troje dece, Džordža, Šarlot i Luisa. Tokom godina, stručnjaci su opširno raspravljali o tome kako je princeza od Velsa bila u suprotnosti sa kraljevskim tradicijama, preferirajući sopstveni pristup vaspitavanju svoje dece, primećuje Mari Kler.

Tokom intervjua sa britanskom blogerkom Đovanom Flečer na podkastu "Srećna mama, srećna beba" 2020. godine, Kejt je iskreno govorila o "maminoj krivici" i kako ona utiče na nju, opisujući to kao "stalni izazov".

 

 

Kada joj je postavljeno pitanje da li se suočila sa ovim iskustvom, ona je potvrdila: "Da, apsolutno – i laže svako ko kaže da to nije doživeo kao majka."

Kejt je rekla da se zbog jednog posebnog pitanja oseća krivom. "Još jutros, dolazeći u posetu ovdašnjem vrtiću, Džordž i Šarlot su rekli: "Mama, zašto nas jutros ne odvedeš u školu?" To je stalni izazov – ovo čujete sve vreme od majki, čak i od majki koje ne moraju nužno da žongliraju između posla i porodičnog života", rekla je ona.

 

 

Mnogi roditelji se suočavaju sa ovom teškoćom da pronađu dovoljno vremena za svoju decu, a princezina iskrenost je dala vetar u lčeđa mamama koje se suočavaju sa sličnim izazovom. Kejt je opisala kako ova krivica može da utiče na vaše odluke kao roditelja, dodajući: "Uvek sebi postavljate razna pitanja o svojim odlukama i sopstvenim mišljenjima. Mislim da to počinje od trenutka kada dobijete dete".

Ona je, međutim, naglasila da joj je "mudar čovek" jednom rekao: "Što je više ljudi oko dece koji se brinu o njima i vole ih, to bolje. Dakle, da, zaista je skinut teret sa mojih ramena da, u stvari, nije moja odgovornost da sve uradim".

Kejt Midlton je takođe istakla da među njenom decom postoji doza rivalstva i dodala: "Biće zanimljivo videti kako će se razvijati", prenosi Yumama. 

 

@najzena.rs Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“ pokrenuli su video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👑 Prva naša „Naj mama“ je Velka Gelić, majka hrabrost, koja je svom sinu Igoru donirala svoj bubreg i tako mu spasila život. Priču sa Velkom moći ćete da gledate u večeras, u 20 časova na našem portalu.❤ #najmama #najmamasrbije #mama #majka #jednajemajka #najzena #najžena #najzenasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #fypシ #foryoupage #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading