Smeh do suza: Bivši dragi Kim Kardašijan snimio urnebesnu parodiju hit filma "Barbie", pošteno ismejao samog sebe!

Vesti 18.10.2023 15:15 0

Ovo morate pogledati...

Pit Dejvidson

NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na sceni se pojavio novi Ken? Ili Pit? Ili je to zaista Ken? U svakom slučaju, komičar Pit Dejvidson je satirirao film ,,Barbi" u humorističnoj emisiji 'Saturday Night Live' na najbolji način do sada: iz solo arije 'Barbi' Rajana Goslinga 'I'm Just Ken', bivši dečko Kim Kardašijan peva novu hit pesma 'I'm Just Pete'.

„Ja sam samo Pit“

Pit Dejvidson, 29-godišnji komičar, koji je upravo završio boravak u klinici za rehabilitaciju, podsmevao se pre svega sebi. On peva da niko neće biti zainteresovan za njegov rad osim njegove majke - čak ni kada je pred kamerama sa oskarovcima kao što je Džo Peši. Da će se redovno 'naduvati' i onda ulaziti u sumnjiva ulaganja (poput kupovine rashodovanog trajekta na Stejten Ajlend), da će ga mediji vređati zbog njegovog izgleda, piše Miss7.

 

 

A naravno, ni Dejvidson ne beži od istorije svojih veza: i dalje se zove Skit, ali nije smeo da priča o tome (tako ga zove Kanje Vest), da je zapravo bio samo 'trojka', ali hej – komičari su obično ružni, a on čak i dobro izgleda.

I na kraju, Dejvidson se takođe osvrće na incident od prošlog leta: dok je sedeo u 'Barbi autu' sa Barbi (Kloi Fajnman) na kraju pesme, on se odveze - pravo u kuću. Pesma se završava uzvikom: 'Ne opet!'. Pozadina kraja je zapravo letnji incident kada su Pit Dejvidson i njegova tadašnja devojka Čejs Sui Vonders udarili automobilom u kuću na Beverli Hilsu.

Evo zašto komičar zaslužuje poštovanje

Neki se možda neće nasmejati šalama Pita Davidsona. Takođe je moguće da ga neki poznaju samo iz bivših veza sa Arijanom Grande, Kim Kardašijan ili Fibi Dajnevor. Međutim – a za ovo možete odati samo poštovanje 29-godišnjem Njujorčaninu – Pete Davidson igra veliku ulogu kada je reč o javnom govoru o mentalnom zdravlju i destigmatizaciji problema mentalnog zdravlja.

Pit Dejvidson

Profimedia

 

Dejvidsonu, čiji je otac bio vatrogasac koji je poginuo u terorističkim napadima 11. septembra, dijagnostikovan je posttraumatski stresni poremećaj i bipolarni poremećaj. Zvezda ne krije obe ove bolesti od javnosti – na ovaj način ljudima sa sličnim dijagnozama pokazuje da nisu sami. I to je na kraju prilično osnažujući potez.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading