Prirodna lepota i neodoljiv šarm: Poznata glumica osvojila crveni tepih srebrnom kombinacijom!

Vesti 07.10.2023 22:00 0

Svojim stilom još jednom osvojila fanove...

Selena Gomez

KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Selena Gomez, jedna od najomiljenijih i najuticajnijih ličnosti današnjice, nedavno je zablistala na događaju "Rare Impact Fund" u srcu Los Anđelesa. Njeno prisustvo nije bilo samo obično pojavljivanje na crvenom tepihu; bila je domaćin ovog značajnog događaja, što dodatno naglašava njenu angažovanost u pomoći onima koji se bore s problemima mentalnog zdravlja.

Uvek prisutna s dozom skromnosti, Selena je i ovog puta oduševila svojim stilom. Njen izgled je bio savršena kombinacija elegancije i suptilne odvažnosti. Nosila je dugu haljinu u srebrnoj boji, poput sirene koja je očaravala svojim sjajem. Posebno je privukla pažnju ruža u predelu grudi, čineći je još atraktivnijom. Minđuše su dodale sjaj njenom izgledu, dok je njena kratka ravna frizura upotpunila celokupni dojam, piše 24sedam.

 

Ono što je čini još inspirativnijom jeste njeno otvoreno prihvatanje svoje prirodne lepote i autentičnosti. Bez obzira na izazove s kojima se suočavala, nikada nije sakrivala svoj prirodan izgled. Kroz sve kritike i pritiske, stala je u odbranu svakog pojedinca koji prolazi kroz teške trenutke, ističući da nijedna osoba ne bi trebala da se stidi svojeg izgleda.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo ovu mladu damu odakle je njen bajkoviti autfit 🤩 #najzena #moda #autfit #outfit #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading