"Ta devojka ne može da me uništi": Drejk uvredama sasuo bivšu dragu u najnovijoj pesmi, ovo mu nikada neće oprostiti!

Vesti 14.10.2023 09:30 0

Da li je zaista preboleo?

Drejk

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je izbacio album, a sada se na meti u njegovim pesmama našla i Rijana!

Planetarno poznati reper Drejk važi za jednog od omiljenijih repera današnjice, što pregledi na muzičkim platformama i govore.

Sa svojim novim albumom digao je veliku prašinu što među fanovima, tako i među ostalim ljudima koji inače i nisu poštovaoci njegove muzike.

Prvenstveno je šokirao balkanski deo publike kada je u jednoj svojoj novoj pesmi otpevao stih ‘‘Brate mi smo Jugosloveni“, što je oduševilo ljude sa našeg područja, piše IDJTV.

Naravno usledio je i još jedan šok, kada je spomenuo koleginicu Rijanu u pesmi, ali ne u pozitivnom kontekstu. 

 

Rijana

Shutterstock

 

 

Očigledno da je reper i nije baš preboleo, pa je to i dokaz da staroj ljubavi zaborava nema, iako je u svojoj novoj pesmi izjavio „Zašto pričaju da se i dalje palim na tebe? To nikako ne može biti“.

Zatim je nastavio “Ta devojka ne može da me uništi“ što je izgovorio naglaskom osobe koja je sa Barbadosa, insinuirajući na Rijanu koja je upravo sa Barbadosa.

Sledi nastavak gde se Drejk nadovezuje na njenu pesmu “ S*x with me so amazing“, a on joj na to odgovara u pesmi sa “S**s sa tobom je bio potpuno prosečan“.

Očigledno da Drejk i nije baš birao reči, pa možemo da zaključimo da sa ovakvim rečima se ne bi koristio neko ko je preboleo svoju bivšu.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je ok da muškarac pita ženu koliko je partnera imala u prošlosti? #najzena #ljubav #muskozenskiodnosi #anketa #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading