Reper oduševio fanove: Na koncertu je poklanjao desetine hiljada dolara dolara

Anđela Jovanović Vesti 13.10.2023 13:20 0

Drejk je oduševio svojom velikodušnošću na koncertu u Torontu, gde je između ostalog obećao da će platiti troškove školovanja za nekoliko studenata, poklonio je kupovinu u iznosu od 10.000 dolara, a obećao je i da će da pomogne ženi koja je otkrila svoju dijagnozu na transparentu.

drejk

Printscreen/Instagram

Na prvom od dva rasprodana koncerta u "Scotiabank Areni" u svom rodnom gradu reper je u više navrata prekidao nastup kako bi članovima svog tima ukazao na ljude koje želi da nagradi ili da im pomogne. Prvi slučaj se dogodio kada je član publike istim intenzitetom kao i reper od reči do reči otpevao jednu njegovu pesmu.

"Daj ovom čoveku šta god želi!", rekao je Drejk jednom od svojih saradnika iza scene: "Pobrini se da ima karte za sutra uveče!"“

Nešto kasnije, kada je Drejk odahnuo između pesama, spomenuo je da je vidio nekoga kako nosi znak da je platio kartu koristeći studentski program i video drugu osobu koja je nosila natpis s molbom da im plati školarinu.

 

 

 

 

Pristao je da pokrije troškove obrazovanja za oba ta čoveka - plus obećao da će naći još petoro ljudi u gomili kojima će takođe da pomogne u otplaćivanju školarine.

Druga žena je putem transparenta Drakeu objavila da je upravo otkrila da joj je dijagnostikovana multipla skleroza - bolest od koje boluje i njegova desna ruka, Noa Šebib - a reper je obećao da će je povezati s njim "da razgovaraju" te poručio: "Učiniću sve što je potrebno da ti pružim najbolju pomoć na svetu, to ti obećavam."

Poklonima i pomoći tu nije bio kraj te je darovao kupovinu od 10.000 dolara drugom obožavatelju i ponudio još jednoj neimenovanoj ženi u svom krugu da finansira njenu penziju.

Ovi činovi velikodušnosti nisu jedinstveni za njegove nastupe u Torontu – tokom prvobitno najavljene turneje "It's All A Blur" sretnicima je delio sve, od "Chanel" torbi do finansijskih poklona od 50.000 dolara.

 

 

 

 

@najzena.rs Gorjanina ljubav prema drvetu se rodila sasvim slučajno i vremenom postalo njeno životno opredeljenje, a za serijal "Žene u muškim poslovima" otkrila je i male tajne uspeha. Peta epizoda u serijalu je o ženi stolarki, koja je žestoka konkurencija najboljim stolarima u Srbiji. Gorjana Ponjević Ballani ruši sve predrasude radeći posao koji je ranije bio rezervisan samo za muškarce, prava je umetnica, a od drveta pravi čudo.Portal Najžena.rs svake srede emituje po jednu epizodu iz serijala "Žene u muškim poslovima" #tiktokserbia #zivot #fy #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #ispovest #zeneumuskimposlovima #trend #tiktoksrbija #najzenasrbije #najzena #najžena #stolar ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading