Vratila se Anđa: Fatalna lepotica snima novi film u Parizu u zanimljivom izdanju, a tu je i poseban saradnik

Vesti 13.10.2023 17:25 0

Šta li se to sprema?

Anđelina Džoli

EPA

Pablo Larejn, čileanski reditelj filmova „Džeki“ i “Spenser“, trenutno radi na još jednom biografskom filmu u kom će naslovnu ulogu tumačiti Anđelina Džoli.

Film "Marija" baviće se čuvenom operskom pevačicom Marijom Kalas, koju će tumačiti Anđelina Džoli, piše CDM.me. 

Na društvenoj mreži „Iks“ objavljene su prve fotografije 48-godišnje glumice u ulozi Marije Kalas.

 

 

“Nadam se da ćemo izuzetan život i rad Marije Kalas još više približiti publici širom sveta zahvaljujući veličanstvenom scenariju Stivena Najta, radu cele glumačke i filmske ekipe, a posebno, Anđelininom talentu i zalaganju”, rekao je Larejn.

 

 

Glumica je uslikana na ulicama Pariza, tačnije, mostovima, s obzirom na to da je jedna od scena snimana na čuvenom mostu Alexandre III, odakle se pruža pogled na reku Senu, ali i Ajfelov toranj i velelepne građevine francuske prestonice. Džolijevu tako možemo da vidimo u kostimima inspirisanim 70-im, kada je Marija Kalas provela svoje poslednje dane u Parizu. Glumici je u pauzama između snimanja društvo pravio devetnaestogodišnji sin Paks, koji je takođe uključen u rad na filmu, piše Journal.rs.

Par reči o filmu

Režiju filma Maria potpisuje čileanski reditelj Pablo Larein, poznat po svojim prethodnim biografskim ostvarenjima kao što je Spencer, o životu princeze Dajane, ali i Džeki, u kojem je predočio život nekadašnje prve dane, Džeki Kenedi. Za biografsko ostvarenje posvećeno Mariji Kalas, Larraín ponovo sarađuje sa čuvenim scenaristom Stivenom Najtom. Film Maria, kako je do sada najavljeno, biće zasnovan na istinitim pričama o životu čuvene operske pevačice, i to posebno o dešavanjima koja su se odigrala tokom poslednjih nedelja njenog života, koje je provela upravo u francuskoj prestonici. Kako je najavljeno, osim Pariza, pojedine scene biće snimljen i u Grčkoj, odakle Marija Kalas vodi poreklo, ali i Budimpešti i Milanu. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading