Nije fotošop: Sem ima najveća usta na svetu, nekada se stidela, a sada se smeje od uva do uva!

Vesti 10.10.2023 20:55 0

Sem ima 3,8 miliona pratilaca na TikToku, a ovog leta se pohvalila još jednim rekordom...

Sem Ramsdel

Printscreen/Instagram/samramsdell5

Sem Remsdel (33) iz Amerike već godinama privlači pažnju svojim upečatljivim osmehom. U stvari, ona može da otvori usta do 6,52 centimetra, što joj je donelo titulu „Najveća razjapljena usta“ u julu 2019.

Sem je nedavno osvojila još jednu titulu - Najšira usta, jer može da otvori usta do 10,33 cm. Danas je ova žena ponosna na svoj izgled, ali nije uvek bilo tako.

- Super je što je nešto čega sam se stidela i zbog čega sam bila ismejavana sada postalo velika veština. Neverovatan je osećaj imati drugi svetski rekord. Naravno, i dan-danas dobijam ružne komentare o svom izgledu. Kažu mi da sam odvratan, jeziv... Ali ima i dosta pozitivnih komentara ljudi koji kažu da sam im inspiracija jer sam nešto što se smatra negativnim pretvorila u pozitivno – kaže Sem.

 

 

Ona ističe da se nada da će to biti motivacija i drugima da prihvate ono što ih čini posebnim, a ne da pokušavaju da to menjaju kako bi se uklopili u društvene norme.

Sem ima 3,8 miliona pratilaca na TikToku, a ovog leta se pohvalila još jednim rekordom. U videu koji je prikupio 4,5 miliona pregleda i 178.000 lajkova, rekla je: "Tako da sada zapravo imam dva Ginisova rekorda", piše 24sata.hr.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading