"Današnje društvo je odvratno": Tiktokerka poslala prelepu poruku internet trolovima, ima sampouzdanje do neba!

Vesti 06.10.2023 20:05 0

Mia Karter je ličnost na koju treba obratiti pažnju...

Mia Karter

Printscreen/TikTok/miahhcarter

Mia Karter se godinama borila sa težinom, a zatim je odlučila da podeli svoju priču kako bi inspirisala druge žene da se osećaju ugodnije u sopstvenoj koži. Pokrenula je profil na TikTok-u i za kratko vreme prikupila preko tri miliona pratilaca i inspirisala mnoge.

Ali uprkos pozitivnoj misiji, ova 19-godišnjakinja iz Velike Britanije često je na meti internet trolova. U nedavnom videu koji je postavila na TikTok, Miah je pokazala neke od komentara mrzitelja i trolova. Pisali su joj da je „građena kao emotikon”, ismevali njenu kožu i težinu, ali je rešila da im odgovori na najbolji mogući način.

 

@miahhcarter Today’s society is absolutely disheartening and disgusting that’s why I love the job that I do to inspire young kids and everyone to be honest to love themselves no matter what skin type what disability what size what age to love yourself, society nowadays expect you to look like a certain way not on my page on my page, everyone is welcome Anysize any gender any age anyone if you wanna be part of the family follow to join don’t listen to what anyone has to say you are beautiful🩵 #bodypositivity #bodyimage #skin #selflove #beauty #relatable #girls ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

 

„Današnje društvo je obeshrabrujuće i odvratno, zato volim posao koji radim da inspirišem decu i sve ostale da ostanu verni sebi, da vole sebe bez obzira na tip kože, invaliditet, veličinu, godine... Današnje društvo očekuje da izgledate na određeni način , ali nema takvih očekivanja na mom profilu. Svi su dobrodošli na moj profil. Bilo koja veličina, bilo koji pol, bilo koje godine, bilo ko. Ako želite da budete deo porodice, pratite me. Ne slušajte šta ti bilo ko drugi kaže – ti si lepa“, rekla je ona sa snimkom kako crta srca na licu.

Šta god drugi govorili, lepa sam“, zaključila je ona i dobila brojne komplimente.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading