"Ima varnica": Irina Šajk ponovo viđena sa zgodnim sportistom, da li je ljubav na pomolu?

Vesti 07.10.2023 14:25 0

Ponovo zajedno...

Irina Šajk

Shutterstock

Tom Brejdi možda ima novu devojku. Nakon što su u julu isplivale glasine o zabavljanju, penzionisani NFL igrač i manekenka Irina Šajk primećeni su nekoliko puta od tada. Oni su viđeni kako izlaze iz istog hotela u Londonu 16. avgusta ujutru, prema fotografijama objavljenim u The Daily Mail-u, a prema portalu, Brejdi je izašao iz hotela u 7:20 ujutro, dok je Šajk otišla sa drugog ulaza pet minuta ranije.

Šajk je potom primećena kako ulazi u Brejdijev stan u Tribeki, kako navodi Page Six. Par je navodno proveo to popodne zajedno.

Glasine o zabavljanju Brejdija i Šajk prvi put su počele da se kovitlaju kada su primećeni kako zajedno provode vreme u Brejdijevom domu, prema izveštaju Page Six-a iz 24. jula. Prema pisanju publikacije, Brejdi je pokupio 37-godišnju Šajk iz hotela Bel-Er u petak,a onda su se vratili u njegovu kuću da prenoće. U subotu su njih dvoje ponovo uočeni zajedno.

Irina Šajk

Shutterstock

 

 

Povezano lice je u julu izjavilo za People da su Brejdi i Šajk prvi put počeli da razgovaraju kada su još u junu prisustvovali venčanju milijardera i umetničkog naslednika Džoa Nahmada i manekenke Medison Hedrik na Sardiniji, u Italiji.

Drugi izvor je za publikaciju rekao da je Brejdi pozvao Šajk da „sedne na avion i nađe se sa njim u Los Anđelesu” i da su „proveli noć u petak i subotu u kući”. „Postoji privlačnost“, dodao je izvor. Brejdi i Šajk su navodno „u kontaktu nekoliko nedelja“ i da „ ima varnica“. 

Pre njihove nove romanse, Brejdi je bio u braku sa Žizel Bundšen 13 godina. Par je najavio razvod u oktobru 2022. Bivši par ima dvoje dece- sina Bendžamina i ćerku Vivijan, pored Brejdijevog starijeg sina, Džeka, iz njegove veze sa Bridžit Mojnahan. Što se tiče toga kako se Brejdijeva bivša oseća prema njegovoj novoj romansi, prema People, Bundšen je „trenutno na odmoru u Brazilu i živi svoj život, ali je u prošlosti rekla da samo želi da on bude srećan.

Nakon razlaza sa Bundšen prošle godine, Brejdi je rekao da fokusira na svoju decu tokom epizode ​​podkasta "Let's Go! With Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray". „Očigledno, dobra vest je da je situacija veoma prijateljska i da sam zaista fokusiran na dve stvari: da brinem o svojoj porodici,  i svakako o deci, i drugo, da pobeđujem u fudbalskim utakmicama“, rekao je on.

Žizel Bundšen

Profimedia

 

 

„To rade profesionalci. Fokusiraju se na posao kada je vreme za to, a onda kada dođu kući, fokusiraju se na prioritete koji su kod kuće“, nastavio je on. "Sve što možeš da uradiš je da daš sve od sebe. To ću nastaviti da radim na poslu i u ulozi oca." Brejdi se zvanično povukao iz NFL-a početkom 2023.

U međuvremenu, Šajk je ranije bila povezana sa Kanjeom Vestom i Bredlijem Kuperom, sa kojim ima ćerku Leu De Sejn.

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading