Komičarka podelila svoju staru fotografiju i upozorila mlade: Listaj. Život dolazi po vas

Anđela Jovanović Vesti 06.10.2023 16:22 0

Američka komičarka i glumica Ejmi Šumer (42) na svom Instagram profilu napravila je poređenje svojih slika iz prošlosti i sadašnjosti i upozorila mlade.

ejmi šumer

Shutterstock

Komičarka Ejmi Šumer je objavila fotografije koje su nastale 2012. godine kada je prisustvovala jednom događaju, a u istoj objavi moguće je pronaći i fotografiju iz bolničkog kreveta i na taj način upozorila svoje fanove.

"Upozorenje za 20-godišnjake. Ovako sam izgledala u tvojim godinama. Listaj. Život dolazi po vas", napisala je u objavi na Instagramu.

Na prvoj fotografiji, Ejmi Šumer imala je 31 godinu, a za medije je pozirala u kratkoj haljini koja je bila u kombinaciji ljubičastih tonova i crne boje. 

No, u istoj objavi postavila je i svoju fotografiju iz bolnice gde namrštenog lica sedi na krevetu dok je priključena na infuziju. Ona nije navela kada je poslednja fotografija nastala niti zbog čega je bila u bolnici.

Inače, slavna komičarka poznata je po tome što otvoreno deli informacije iz svog života na društvenim mrežama pa je tako nedavno podelila svoju neuspelu tetovažu, ali i da se bori s komplusivnim poremećajem čupanja kose.

 

https://www.instagram.com/p/Cx-XjtFOron/

 

Komentari (0)
Loading