Ima 46 godina, a prava je bomba: Pevačica se pojavila od glave do pete u crnoj koži i zasenila sve prisutne

Anđela Jovanović Vesti 06.10.2023 12:29 0

Kolumbijska pevačica Šakira zasenila je sve svojom pojavom na "Faena Forum" u Majamiju pojavivši se u izazovnoj odevnoj kombinaciji od kože u crnoj boji.

Šakira

Profimedia

Šakira se juče pojavila na "Faena Forum" dodeli nagrada u Majamiju koji je prethodio 30. izdanju "Billboard Latin Music" dodele nagrada. Kolumbijska pevačica bila je nomovana u impresivnih 12 kategorija.

Očekivano, Šakira je očarala publiku svojim prisustvom te je dobila aplauze i klicanje prisutnih. Za ovu priliku, pevačica je birala monohromatski izgled koji se sastojao od kožnih komada. Nosila je kožni kombinezon s naglašenim dekolteom i tankim bretelama i uklopljenim grudnjakom nalik korsetu. Komad je bio stegnut u struku ušivenim remenom, a na dnu je imao plisirani kratki šorts.

Šakira je kombinezon sparila s kožnim čizmama na platformu i zlatnim lančićem. Odabrala je prirodan izgled šminke, a kosa joj je bila oblikovana u prepoznatljive opuštene talase.

Na društvenim mrežama podelila je fotografije ovog outfita u kojem je pozirala u hodnicima i liftu hotela.

Tokom panel diskusije, Šakira je govorila o tome kako joj je muzika pomogla u svim fazama života.

"Pisanje je oduvek imalo terapeutsku ulogu. Najviše pišem kada mi je najgore. Život mi zada udarac, a iz toga sam naučila mnogo i osećam se snažnije", rekla je pevačica te poručila: "Moja muzika je bila moj glavni alat za preživljavanje".

Šakira je ove godine ostvarila veliki muzički povratak sa hitovima "Monotonía", "TGQ" i "Copa Vacía", kao i njenom srceparajućom pesmom "Acróstico", nakon što se rastala od dugogodišnjeg partnera Pikea.

Zbog uspeha s ovim pesmama i njenog izuzetnog doprinosa muzici u proteklih nekoliko decenija, nagrađena je prestižnom nagradom Video Vanguard na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. godine.

 

 

Komentari (0)
Loading