Pikeu nije lako kad vidi da mu je bivša i dalje zanosna: Šakira izgrmela na crvenom tepihu, sve oči bile su uprte u nju

Olja Jelić Vesti 13.09.2023 17:05 0

Slavna pevačica sinoć je bila najzapaženija na MTV VMA dodeli nagrada, gde je promenila nekoliko odevnih kombinacija i svakom oduzela dah svojim kolegama

Šakira

Profimedia

Kolumbijska muzička senzacija Šakira bila je glavna zvezda jučerašnje svečane dodele MTV VMA nagrada.

Nekrunisana kraljica moderne latino muzike izvela je nastup za pamćenje, a tokom nešto više od deset minuta pevala je svoje najveće hitove, završivši eksplozivno svojim osvetničkim hitom Bzrp Music Sessions, Vol. 53, koji je cela sala uglas pevala s njom. Potom je slavna pevačica nagrađena i za najbolju muzičku kolaboraciju godine, s koleginicom Kerol Dži, s kojom je snimila hit "TQG".

Što se tiče modnog dela večeri, Šakira je još jednom pokazala da je model o kakvom sanjaju svi dizajneri, a čast da obuku jednu od najvećih zvezda današnjice imala je italijanska modna kuća Versace.

Kada je tek stigla na crveni tepih, Šakira je pozirala u zlatnoj toaleti slavnog brenda, elegantnom modelu koji otkriva leđa, na kojima se vezuju tankim tračicama. Prednji deo strateški prekriva grudi i stomak, a neobična maksi-toaleta sa izrazima ima i vrlo dubok i smeo šlic.

Uz to je ponela metalik sandale s platformama koje potpisuje Jimmy Choo, a sve je izgledalo fenomenalno u kombinaciji s njenom plavom kosom.

Šakira je potom nastupila u nude mini-haljini, klasičnim scenskim kostimom u njenom stilu, a da bude sigurna da će moći opušteno da pleše, bez straha da će pokazati previše, nosila je i čarape iste nijanse.

 

 

Nakon nastupa koji će sigurno biti upamćen kao jedan od najboljih u istoriji MTV VMA nagrada, pevačica se presvukla u svetloplavu toaletu modne kuće Versace.

Reč je o komadu sa zihernadlama, prepoznatljivim detaljem na kreacijama ovog brenda, koji ima asimetričan okovratnik, proreze i šlic, a zrači seksualnošću koja je postala deo Šakirinog imidža.

Kao i obično otkako se rastala od španskog fudbalera Žerara Pikea, mnogi su požurili da prokomentirašu da njemu sigurno nije lako da gleda kako njegova bivša izgleda zanosno i osvaja svet.

"Pike, gledaj i plači", "Ako je ona prevarena, sve ćemo biti", "Da mi je da sam muva u Pikeovoj i Klarinoj kući", "Šakira ne prestaje da šutira tog čoveka u međunožje, jadan Pike, ali to je i zaslužio"... neki su od komentara.

 

Komentari (0)
Loading